Echtvereniging / Trouwdag kaarten - 50 jaar | Goud

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Het 50-jarige huwelijk is een mijlpaal. Vier deze heugelijke gebeurtenis mee en stuur een echte kaart om te vieren dat het echtpaar al 50 jaar getrouwd is. Vind jij het lastig bepalen of een kaart in de smaakt valt? Wij helpen je graag bij Hallmark. Ontdek de collectie populaire kaarten voor het 50-jarige huwelijk. Zo weet je zeker dat de kaart met een glimlach geopend wordt door het gelukkige koppel!

Een gouden huwelijk vier je met een kaart!

Je trouwkaart voor het 50-jarige huwelijk voor 19.30 uur gemaakt = morgen al bezorgd! Kies je kaart, schrijf een lieve wens, adresseer en wij regelen de rest. Geef aan op welke datum het echtpaar hun 50-jarige huwelijk zal vieren en Hallmark zorgt ervoor dat jouw kaart op de juiste dag verstuurd wordt. De huwelijkstraditie bepaalt dat een 50-jarig huwelijk wordt aangeduid met goud. Het paar groots verrassen op de dag met een gouden randje? Stuur een XL kaart!

Op zoek naar een kaart voor het 50-jarige huwelijk?

Zijn je ouders of je opa en oma 50-jaar getrouwd? Verstuur online een kaart en wij zorgen dat de kaart per post bezorgd wordt. Dat is nog eens echt leuke post op de deurmat. De betaling van je wenskaarten vindt plaats in een veilige en betrouwbare omgeving. Bekijk ook eens onze Algemene trouwkaarten. Je kunt ook kiezen uit kaarten voor de volgende huwelijksverjaardagen: 60-jarige huwelijkskaarten of 65-jarige huwelijkskaarten.