Kortingen, acties en aanbiedingen.

Onderstaande acties zijn uitsluitend van toepassing op online/mobiel bestelde kaarten en/of cadeaus.

De eerste 10 geboortekaartjes gratis

De eerste 10 geboortekaartjes gratis wanneer je je definitieve bestelling plaatst bij Hallmark.
Deze exclusieve lezersaanbieding geldt uitsluitend voor lezers van WIJ Jonge Ouders en voor zwangere vrouwendie zich hebben ingeschreven voor “de blije doos”. De kortingscode die je bij de aanbieding hebtontvangen is onderhevig aan de volgende voorwaarden:

Geldig t/m 1 januari 2018, de code is eenmalig te gebruiken en niet in combinatie met andere acties. Alleen bij minimale bestelling van 40 geboortekaartjes in één bestelling, uitsluitend geldig op geboorteaankondigingen op de pagina www.hallmark.nl/geboortekaarten, de kortingscode dient ingevuld te worden op de betaalpagina van je geboortekaartjesbestelling.

Bestel je kaartjes

Download nu de app en verstuur je 1e kaart met gratis postzegel!

Met de Hallmark-app heb je altijd en overal jouw eigen persoonlijke kaartenwinkel bij de hand. Of je nu die gave selfie vanaf je vakantieadres direct naar het thuisfront wilt versturen, of je nét op tijd herinnert dat oma morgen jarig is; met de mobiele app kan het allemaal! Download nu de app en verstuur je eerste kaart met gratis postzegel!

Hoe werkt het? Download de Hallmark-app in de store en log in met je Hallmark-account of registreer. Je kortingscode voor een gratis postzegel t.w.v. €0,78 is twee weken geldig en staat al klaar in je betaalscherm. Deze hoef je alleen te selecteren en daarna op afrekenen te tikken.

Download de app