Bestel nu een Hallmark Verwenkaart (tussen € 10,- tot € 150,-) en krijg 20%korting.

Actievoorwaarden Verwenkaart

1. De actieperiode loopt van maandag 11 maart t/m zondag 31 maart 2019. De promotie is geldig op aankopen vanaf één Verwenkaart met een waarde van minimaal 10,- euro.

2. Middels kortingscode 'VERWENKAART' krijg je automatisch 20% korting bij het afrekenen op hallmark.nl. De kortingscode is niet te gebruiken i.c.m. andere kortingen, of op andere producten en geldt niet op verzendkosten.

3. Na aankoop kan het saldo van de Verwenkaart gecontroleerd worden via https://verwenkaart.hallmark.nl/. Vul de 19 cijferige code en de persoonlijke pincode die achter op de Verwenkaart staan in. De ontvanger van de Verwenkaart ziet dan het betreffende cadeaubedrag en kan meteen gaan shoppen.

4. De Hallmark Verwenkaart heeft een geldigheidsduur van drie jaar, te rekenen vanaf de dag waarop deze wordt opgewaardeerd met een activatiewaarde.

5. De Verwenkaart kan na bestelling niet worden geretourneerd. Ook kan het (resterende) bedrag op de cadeaukaart niet worden uitgekeerd in contanten. Wel is het tegoed vrij besteedbaar in alle verschillende Verwenkaart categorieën voor heel veel mooie cadeaus.

Bestel de Verwenkaart met 20% korting