1. Home
 2. acties
 3. actievoorwaarden CIGO decemberactie

Actievoorwaarden CIGO

1. Aanbieder van de “Win een keramische barbecue t.w.v. 1269 euro” actie is Hallmark Cards Nederland B.V. gevestigd op Rietbaan 48, 2908LP Capelle a/d IJssel, Nederland

2.Bij aankoop van twee Hallmark producten bij CIGO ontvang je een voucher met verwijzing naar cigo.nl/winterbb. Op deze speciale actiepagina vul je je gegevens in en maak je kans op de Berghoff barbecue t.w.v. 1269 euro. De actie is geldig op het totale assortiment Hallmark producten.

 • De deelnemer kan tot 2 januari 2022 via de actiepagina deelnemen aan de actie.
 • De winnaar wordt uiterlijk 7 januari 2022 via e-mail op de hoogte gebracht.
 • 3. Deze actie loopt van 29-11-21 t/m 02-01-22

  4. Door het meedoen aan de actie geef je toestemming dat uw gegevens uitsluitend worden gebruikt voor het verzenden van de prijs.

  5. Deelname aan deze actie is mogelijk vanaf de leeftijd van 18 jaar. Minderjarigen en medewerkers van CIGO en Hallmark zijn uitgesloten van deelname.

  6. De CIGO gemakcardhouder maakt automatisch dubbel kans! Er is één prijs te vergeven..

  7. Je kunt tijdens de actieperiode meerdere malen meedoen.

  8. De winnaars dienen binnen 14 dagen na de e-mail met de bekendmaking van de uitslag te reageren, bij gebreke waarvan geen aanspraak meer kan worden gemaakt op de prijs. .

  9. De prijs wordt thuisbezorgd en is niet uit te keren in geld.

  10. Van de deelnemers verkregen e-mailadressen en eventuele overige persoonsgegevens zullen door Hallmark Cards Nederland B.V. verder uitsluitend worden gebruikt en verwerkt voor de uitvoering van de actie. Na de actieperiode zullen deze persoonsgegevens worden vernietigd.

  11. Indien Hallmark Cards Nederland B.V. misbruik, fraude of onrechtmatig handelen door een deelnemer vermoedt, is zij bevoegd om deze van deelname uit te sluiten. Voorts is Hallmark Cards Nederland B.V. te allen tijde bevoegd om de actie tussentijds te beëindigen, indien omstandigheden haar daar aanleiding toe geven.

  12. Deelname aan de actie is vrijwillig. Hallmark Cards Nederland B.V. aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard ook, direct en/of indirect, veroorzaakt door, of op enige andere wijze verband houdende met deze actie.

  13. Voor klachten over de actie of over de verwerking van persoonsgegevens kan de deelnemer zich wenden tot Hallmark Cards Nederland B.V.

  14. Deze actievoorwaarden kunnen te allen tijde door Hallmark Cards Nederland B.V. worden aangepast. Wij adviseren daarom de actuele actievoorwaarden regelmatig te bekijken.

  15. Op de actie is Nederlands recht van toepassing.