1. Home
  2. acties
  3. actievoorwaarden CIGO Kras&Win

Actievoorwaarden CIGO Kras & Win

1. Aanbieder van de “Kras & Win” actie is Hallmark Cards Nederland B.V. gevestigd op Rietbaan 48, 2908LP Capelle a/d IJssel, Nederland

2.Bij aankoop van twee Hallmark producten ontvangt de klant een kraskaart waarmee hij/zij kan krassen voor leuke prijzen. De actie is geldig op het totale assortiment Hallmark producten. Hoe werkt deze actie precies?
Hoe werkt deze actie precies?

  1. De deelnemer koopt twee Hallmark product bij CIGO en ontvangt een kraskaart aan de kassa. Bij aankoop van vier Hallmark producten ontvangt de klant twee kraskaarten en zo verder, tot een maximum van vier kraskaarten per klant.
  2. De deelnemer krast het vakje open en ziet direct of hij/zij prijs heeft. Indien de klant wint gaat het ontvangst van de prijs als volgt: 1. Wint de deelnemer het Gift For You belevenis cadeau of We Love The Planet cadeaupakket? Dan levert de klant de kraskaart incl. kassabon in bij de desbetreffende winkel waar hij/zij de winnende kraskaart ontvangen heeft en neemt de prijs in ontvangst die op de kraskaart onder het krasvlak vermeld staat. 2. Wint de deelnemer een KUBB spel, 30 seconds bordspel of de hoofdprijs: een Berghoff barbecue t.w.v. 1269 euro? Dan mailt hij/zij een foto van de kraskaart incl. zichtbare unieke code en adresgegevens naar: ce-marketing@hallmark.com o.v.v. CIGO Kras&Win. De prijs zal na afloop van de actieperiode bij de winnaars thuis bezorgd worden.

3. Deze actie loopt van 09-08-21 t/m 05-09-21

4. Er zijn een gelimiteerd aantal kraskaarten beschikbaar. OP=OP

5. Door het meedoen aan de actie geeft u toestemming dat uw gegevens uitsluitend worden gebruikt voor het verzenden van de prijs.

6. Deelname aan deze actie is mogelijk vanaf de leeftijd van 18 jaar. Minderjarigen en medewerkers van CIGO en Hallmark zijn uitgesloten van deelname.

7. De winnaars dienen uiterlijk 13 september 2021 de prijs te claimen volgens bovenstaande spelregels, na deze datum komt de prijs te vervallen en kan er geen aanspraak meer gemaakt worden op de prijs.

8. Bij de CIGO zijn de volgende prijzen te winnen a. Hoofdprijs: Berghoff keramische barbecue t.w.v. 1269 euro b. We Love the Planet cadeaupakket t.w.v. 40,95 euro c. Gift For You leuk om te doen beleveniscadeau t.w.v. 40 euro d. KUBB outdoorspel t.w.v. 35 euro e. 30 seconds bordspel t.w.v. 29,99

9. Prijzen zijn niet uit te keren in geld.

10. Van de deelnemers verkregen e-mailadressen en eventuele overige persoonsgegevens zullen door Hallmark Cards Nederland B.V. verder uitsluitend worden gebruikt en verwerkt voor de uitvoering van de actie. Na de actieperiode zullen deze persoonsgegevens worden vernietigd.

11. Indien Hallmark Cards Nederland B.V. misbruik, fraude of onrechtmatig handelen door een deelnemer vermoedt, is zij bevoegd om deze van deelname uit te sluiten. Voorts is Hallmark Cards Nederland B.V. te allen tijde bevoegd om de actie tussentijds te beëindigen, indien omstandigheden haar daar aanleiding toe geven.

12. Deelname aan de actie is vrijwillig. Hallmark Cards Nederland B.V. aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard ook, direct en/of indirect, veroorzaakt door, of op enige andere wijze verband houdende met deze actie.

13. Voor klachten over de actie of over de verwerking van persoonsgegevens kan de deelnemer zich wenden tot Hallmark Cards Nederland B.V.

14. Deze actievoorwaarden kunnen te allen tijde door Hallmark Cards Nederland B.V. worden aangepast. Wij adviseren daarom de actuele actievoorwaarden regelmatig te bekijken.

15. Op de actie is Nederlands recht van toepassing.