Actievoorwaarden Verwenkaart

1. De actieperiode loopt van maandag 19 november 2018 t/m zondag 2 januari 2019 , zolang de voorraad strekt.
De promotie is geldig op aankopen vanaf één Verwenkaart met een waarde van minimaal 25,- euro.

2. Hallmark zet na afronding van de bestelling automatisch 10,- euro extra shoptegoed op de Verwenkaart.

3. Het saldo op de Verwenkaart kan gecontroleerd worden via https://verwenkaart.hallmark.nl/. Vul de 19 cijferige code en de persoonlijke pincode die achter op de cadeaukaart staan in. Je ziet dan het saldo inclusief de extra 10,- euro. De ontvanger van de Verwenkaart ziet niet dat de € 10,- extra gratis is verkregen en kan meteen gaan shoppen.

4. De Hallmark Verwenkaart heeft een geldigheidsduur van drie jaar, te rekenen vanaf de dag waarop deze werd geactiveerd en opgewaardeerd met een Activatiewaarde. Ook de gratis 10.- euro shoptegoed heeft een geldigheidsduur van drie jaar. De activatiewaarde (of het restant ervan, als een deel reeds is besteed) en de resterende geldigheidsduur kunnen worden geraadpleegd via https://verwenkaart.hallmark.nl/.

5. De Verwenkaart kan na bestelling niet worden geretourneerd. Ook kan het (resterende) bedrag op de cadeaukaart niet worden uitgekeerd in contanten. Wel is het tegoed vrij besteedbaar in alle verschillende Verwenkaart categorieën voor heel veel mooie cadeaus.

Bestel Verwenkaart met extra cadeautegoed