Wenskaarten actie T-Mobile

1. Aanbieder van de “Stuur een gratis wenskaart met T-mobile” actie is Hallmark Cards Nederland B.V. gevestigd op Rietbaan 48, 2908LP Capelle a/d IJssel, Nederland.

2. T-mobile stuurt een mail uit naar 1,6 miljoen klanten, in het kader van hun kerstcampagne “krijgen, geven en delen”. Elke klant ontvangt daarbij een unieke vouchercode om op hallmark.nl in te wisselen voor een gratis wenskaart excl. verzending. De actie betreft een standaard papieren wenskaart met een maximum bedrag van €3,00. De voucher kan ingeruild worden met of zonder account en is geldig op het totale assortiment papieren wenskaarten op Hallmark.nl.
Hoe werkt deze actie precies?

  1. De T-mobile klant ontvangt een mail van T-mobile met een unieke code. Als de klant op het linkje in de mail klikt, komt die rechtstreeks op hallmark.nl/unlimited-moments uit. (=een speciaal voor T-mobile ontworpen landingspagina)
  2. De deelnemer kan de unieke vouchercode inwisselen op de website vanaf dinsdag 17 december tot en met 31 januari 2020. Na deze datum is het niet meer mogelijk om de vouchercode te gebruiken voor een gratis wenskaart
  3. De vouchercode kan, na het kiezen en bewerken van een wenskaart, ingevuld worden in het winkelmandje bij “+voeg kortingscode toe”
  4. Hallmark bezorgt de wenskaart op de gekozen bezorgdatum bij de ontvanger.

3. Deze actie loopt van 17-12-2019 t/m 31-01-2020.

4. Deelname aan deze actie is mogelijk vanaf de leeftijd van 18 jaar.

5. Indien Hallmark Cards Nederland B.V. misbruik, fraude of onrechtmatig handelen door een consument vermoedt, is zij bevoegd om deze van deelname uit te sluiten. Voorts is Hallmark Cards Nederland B.V. te allen tijde bevoegd om de actie tussentijds te beëindigen, indien omstandigheden haar daar aanleiding toe geven.

6. Deelname aan de actie is vrijwillig. Hallmark Cards Nederland B.V. aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard ook, direct en/of indirect, veroorzaakt door, of op enige andere wijze verband houdende met deze actie.

7. Voor klachten over de actie of over de verwerking van persoonsgegevens kan de deelnemer zich wenden tot Hallmark Cards Nederland B.V.

8. Deze actievoorwaarden kunnen te allen tijde door Hallmark Cards Nederland B.V. worden aangepast. Wij adviseren daarom de actuele actievoorwaarden regelmatig te bekijken.

9. Op de actie is Nederlands recht van toepassing.

;