1. Home
  2. acties
  3. Winactie Weber barbecue

Weberactie The Read Shop

Actievoorwaarden

1.Aanbieder van de “Win een Weber barbecue t.w.v. 599,-‘ actie is Hallmark Cards Nederland B.V. gevestigd op Rietbaan 48, 2908LP Capelle a/d IJssel, Nederland.

2.Bij aankoop van drie Hallmark producten krijgt de klant een actievoucher waarop de klant zijn/haar gegevens kan invullen. Met deze actievoucher maakt de klant kans op een Weber Performer Premium GBS Houtskoolbarbecue Ø 57 cm, ter waarde van 599,-. Totaal worden er 25 Weber barbecues verloot. De actie is geldig op het totale assortiment Hallmark producten. Hoe werkt deze actie precies?

  1. De deelnemer koopt drie Hallmark producten bij The Read Shop en ontvangt een actievoucher aan de kassa waarop de deelnemer zijn/haar gegevens kan invullen.
  2. De deelnemer kan de ingevulde actievoucher vanaf 7 juni 2021 t/m 31 juli 2021 inleveren bij The Read Shop winkel waar de Hallmark producten zijn gekocht. De actievouchers die na 31 juli 2021 worden ingeleverd, zullen niet meer meedingen naar de prijzen.
  3. Uiterlijk 9 augustus 2021 zullen de winnaars per e-mail of telefonisch op de hoogte gebracht door de desbetreffende The Read Shop.

3.Deze actie loopt van 07-06-2021 tot en met 31-07-2021.

4.Door het meedoen aan de actie geeft u toestemming dat uw gegevens uitsluitend worden gebruikt voor het bepalen van de winnaar.

5.Deelname aan deze actie is mogelijk vanaf de leeftijd van 18 jaar. Minderjarigen en medewerkers van The Read Shop en Hallmark zijn uitgesloten van deelname.

6.De 25 winnaars worden door Hallmark op onpartijdige wijze door middel van loting gekozen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

7.De winnaars kunnen maar één keer winnen gedurende deze actie en er zijn 25 winnaars totaal.

8.De winnaars dienen binnen 14 dagen na de e-mail met de bekendmaking van de uitslag te reageren, bij gebreke waarvan geen aanspraak meer kan worden gemaakt op de prijs.

9.Prijzen worden in overleg met de winnaar naar de desbetreffende The Read Shop winkel gestuurd, of direct naar het thuisadres van de winnaar. Prijzen zijn niet uit te keren in geld.

10.Van de deelnemers verkregen e-mailadressen en eventuele overige persoonsgegevens zullen door Hallmark Cards Nederland B.V. verder uitsluitend worden gebruikt en verwerkt voor:

  1. De uitvoering van de actie;
  2. Het aanmelden voor de nieuwsbrief van Hallmark en/of de nieuwsbrief van The Read Shop. Dit zal uitsluitend gebeuren wanneer de deelnemer zelf op de deelnamevoucher heeft aangegeven de nieuwsbrief van Hallmark en/of The Read Shop te willen ontvangen.
Na de actieperiode zullen deze persoonsgegevens worden vernietigd.

11.Indien Hallmark Cards Nederland B.V. misbruik, fraude of onrechtmatig handelen door een deelnemer vermoedt, is zij bevoegd om deze van deelname uit te sluiten. Voorts is Hallmark Cards Nederland B.V. te allen tijde bevoegd om de actie tussentijds te beëindigen, indien omstandigheden haar daar aanleiding toe geven.

12.Deelname aan de actie is vrijwillig. Hallmark Cards Nederland B.V. aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard ook, direct en/of indirect, veroorzaakt door, of op enige andere wijze verband houdende met deze actie.

13.Voor klachten over de actie of over de verwerking van persoonsgegevens kan de deelnemer zich wenden tot Hallmark Cards Nederland B.V.

14.Deze actievoorwaarden kunnen te allen tijde door Hallmark Cards Nederland B.V. worden aangepast. Wij adviseren daarom de actuele actievoorwaarden regelmatig te bekijken.

Op de actie is Nederlands recht van toepassing