1. Home
 2. Cadeau
 3. Bloemen en Snoephartjes Sweety

Bloemen en Snoephartjes Sweety

39,99 Excl. 5,99 verzendkosten
Eerst mogelijke bezorgdatum: 6 juni
 • Stuur een cadeau en spaar extra punten bij de kaartclub
 • Bloemen + Kaart = een complete verrassing!

Productomschrijving

Rode rozen stuur je naar de liefde van je leven en zijn ook perfect om te sturen wanneer iemand een bijzondere prestatie geleverd heeft. Dit is een extra grote verrassing dankzij het flesje met snoephartjes dat mee wordt gestuurd! Verras jouw liefje (anoniem) of stuur het naar je bestie, moeder, vader, zus, broer of buurvrouw. Snijd de rozen schuin af, plaats ze in een vaasje en zie ze elke dag mooier worden. Tip: voeg een kaartje toe en maak jouw verrassing compleet. Wie verras jij?

Specificaties

Verse rozen
Kleur: rood
Schuin afsnijden en in het water zetten
Inclusief flesje met snoephartjes

Veelgestelde vragen

 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Bloemen
  Als je op werkdagen voor 19:45 uur hebt besteld, dan zorgen wij ervoor dat deze de volgende dag bij de ontvanger worden afgeleverd. Houd er rekening mee dat de bezorgtijden kunnen afwijken.

  Ballonnen
  We zetten ons iedere dag maximaal in om jouw ballon veilig en op tijd te bezorgen. Als je voor 22:00 uur een ballon bestelt, wordt deze de volgende dag bezorgd. Op zondag worden geen ballonnen geleverd in Nederland en België.

  Drankcadeau, beauty cadeau en chocoladecadeau
  We zetten ons iedere dag maximaal in om jouw cadeau veilig en op tijd te bezorgen. Als je voor 22:00 uur een cadeau bestelt, wordt deze de volgende dag bezorgd. Op zondag worden geen cadeaus geleverd in Nederland.

  Voor alle informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld een chocoladetelegram), wordt deze bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt dit niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere bezorgdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.
39,99 Excl. 5,99 verzendkosten