1. Home
 2. Cadeau
 3. Boeket Bloemen Powerful

Boeket Bloemen Powerful

19,99 Excl. 5,99 verzendkosten
Eerst mogelijke bezorgdatum: 26 september
 • Stuur een cadeau en spaar extra punten bij de kaartclub
 • Bloemen worden vers vanuit de kweker verzonden

Productomschrijving

Gladiolen staan voor kracht, overwinning en trots. Hoe mooi is het dan ook om dit boeket te sturen naar een bijzonder iemand die veel voor je betekent? Om te laten weten hoe krachtig je iemand vindt of juist om iemand kracht te sturen. De boodschap is aan jou, maar het staat vast dat dit kleurrijke boeket prachtig zal staan in elke ruimte. Wie verras jij?

Specificaties

Handgebonden boeket
Bloemen worden verzonden inclusief vochtvoorziening
Bevat 8 gladiolen
Dit boeket heeft een hoogte van ongeveer 55 cm

Veelgestelde vragen

 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Bloemen
  Als je op werkdagen voor 19:45 uur hebt besteld, dan zorgen wij ervoor dat deze de volgende dag bij de ontvanger worden afgeleverd. Houd er rekening mee dat de bezorgtijden kunnen afwijken.

  Ballonnen
  We zetten ons iedere dag maximaal in om jouw ballon veilig en op tijd te bezorgen. Als je voor 22:00 uur een ballon bestelt, wordt deze de volgende dag bezorgd. Op zondag worden geen ballonnen geleverd in Nederland en België.

  Drankcadeau, beauty cadeau en chocoladecadeau
  We zetten ons iedere dag maximaal in om jouw cadeau veilig en op tijd te bezorgen. Als je voor 22:00 uur een cadeau bestelt, wordt deze de volgende dag bezorgd. Op zondag worden geen cadeaus geleverd in Nederland.

  Voor alle informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld een chocoladetelegram), wordt deze bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt dit niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere bezorgdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.
19,99 Excl. 5,99 verzendkosten