1. Home
 2. Cadeau
 3. Boeket Swiss Lodge by Marjolein Bastin

Boeket Swiss Lodge by Marjolein Bastin

26,99 Excl. 5,99 verzendkosten
Eerst mogelijke bezorgdatum: 4 april
 • Stuur een cadeau en spaar extra punten bij de kaartclub
 • Bloemen + Kaart = een complete verrassing!

Productomschrijving

Zonnestralen op de bergtoppen en de geur van vers hooi: dit boeket is geïnspireerd op de Zwitserse Alpen. Een mix van botanische sfeermakers zoals Eustoma, Berkentakjes, Eucalyptus en Craspedia siert elke ruimte in huis. Samengesteld door Marjolein Bastin, wie zelf fijne herinneringen heeft aan de Zwitserse Alpen. Een bijzonder boeket voor een verjaardag, als bedankje, zomaar of ieder ander moment. Tip: voeg een kaartje toe met jouw persoonlijke boodschap en maak er een echte verrassing van. Ook leuk: bekijk de cadeaus uit de collectie van Moments by Marjolein Bastin die passen bij dit boeket.

Specificaties

Verse bloemen
Handgebonden boeket
Wordt verzonden inclusief watervoorziening

Veelgestelde vragen

 • Waarom kan ik morgen niet laten bezorgen?

  Als de capaciteit voor het verzenden van cadeaus vol is, zijn deze producten tijdelijk niet bestelbaar. Iedere ochtend bekijken wij de capaciteit en kunnen er weer nieuwe bestellingen worden geplaatst.
 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Bloemen
  Als je op werkdagen voor 19:45 uur hebt besteld, dan zorgen wij ervoor dat deze de volgende dag bij de ontvanger worden afgeleverd. Houd er rekening mee dat de bezorgtijden kunnen afwijken.

  Ballonnen
  We zetten ons iedere dag maximaal in om jouw ballon veilig en op tijd te bezorgen. Als je voor 22:00 uur een ballon bestelt, wordt deze de volgende dag bezorgd. Op zondag worden geen ballonnen geleverd in Nederland en België.

  Drankcadeau, beauty cadeau en chocoladecadeau
  We zetten ons iedere dag maximaal in om jouw cadeau veilig en op tijd te bezorgen. Als je voor 22:00 uur een cadeau bestelt, wordt deze de volgende dag bezorgd. Op zondag worden geen cadeaus geleverd in Nederland.

  Voor alle informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld een chocoladetelegram), wordt deze bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt dit niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere bezorgdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.
26,99 Excl. 5,99 verzendkosten