Productomschrijving

Wat te vieren? Dit boeket met gekleurde rozen en feestelijke mini slinger is een feestje dat op de deurmat ploft. Het cadeau past door de brievenbus, dus de ontvanger hoeft niet thuis te zijn. Een leuke attentie wanneer je iemand wilt feliciteren met een mijlpaal, zoals slagen voor je eindexamen, het halen van een rijbewijs, het begin van de vakantie, een ontslag uit het ziekenhuis of natuurlijk omdat iemand jarig is. Get the party started met dit vrolijke boeket en de gekleurde slinger!

Specificaties:

Inclusief mini slinger
Boeket 12 roze rozen
Lengte bloemen 30cm
Inclusief bloemenvoeding
Verzending: brievenbus

Veelgestelde vragen

 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Kaarten zijn jammer genoeg niet traceerbaar als je ervoor kiest om de kaart met PostNL te versturen. Je kunt deze dus niet volgen, maar ze worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere bezorgdatum hebt gekozen.
  Wordt je kaart per koerier bezorgd? Je ontvangt dan per e-mail de traceercode van je kaart.

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld een chocoladetelegram), wordt deze bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt dit niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere bezorgdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Wanneer wordt mijn kaart en cadeau bezorgd?

  Als je op werkdagen voor 21.00 uur bestelt, worden je kaart én cadeau de volgende dag bezorgd*. Het is ook mogelijk om je kaart én cadeau op maandag door de koerier te laten bezorgen. Bezorging op zondag is helaas nog niet mogelijk. Je kunt natuurlijk ook zelf een bezorgdatum kiezen.
  Voor meer informatie klik hier .

  *Voor sommige cadeaus gelden andere bestel- en bezorgtijden. Voor meer informatie klik hier.
 • Wat zijn de bezorgkosten?

  De bezorgkosten zijn afhankelijk van de grootte van je kaart, cadeau en moment van bestellen. De kosten variëren van € 0,83 t/m € 4,95. Klik hier voor meer informatie.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
14,95 Excl. 2,95 verzendkosten

Brievenbusboeket Feest

14,95 Excl. 2,95 verzendkosten
inclusief kaart t.w.v. 2,50
 • Vers van de veiling in Aalsmeer!
 • Voor 19:30 uur besteld, morgen in huis!
 • Verstuurd in luxe cadeauverpakking