1. Home
 2. Cadeau
 3. Bumba Houten Puzzel - dokter

Productomschrijving

Deze houten Bumba puzzel heeft extra dikke puzzelstukken. Je kan Bumba en zijn vriendjes dus ook rechtop zetten en deze als speelfiguren gebruiken. De puzzel bestaat uit 4 stukjes geheel in het thema van de dokter.

Specificaties

Bumba Houten Puzzel
4 puzzelstukjes
Vanaf 1 jaar

Veelgestelde vragen

 • Waarom kan ik morgen niet laten bezorgen?

  Als de capaciteit voor het verzenden van cadeaus vol is, zijn deze producten tijdelijk niet bestelbaar. Iedere ochtend bekijken wij de capaciteit en kunnen er weer nieuwe bestellingen worden geplaatst.
 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor alle informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld een chocoladetelegram), wordt deze bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt dit niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere bezorgdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.
11,95 Excl. 2,95 verzendkosten

Bumba Houten Puzzel - dokter

11,95 Excl. 2,95 verzendkosten
Eerst mogelijke bezorgdatum: 3 augustus
inclusief kaart t.w.v. 2,85
 • Gegarandeerd de beste kwaliteit