Crayola Kleur- en stickerset

inclusief kaart t.w.v. 2,50
12,95
Excl. 4,95 verzendkosten
Ma-vrij voor 22:00 uur besteld = morgen bezorgd! Alle prijzen zijn inclusief wenskaart naar keuze Verstuurd in luxe cadeauverpakking

Productomschrijving

De Mini Kids herbruikbare kleur- en stickerset is een ideaal cadeau. Je kan eindeloos stickers plakken. Het stimuleert de verbeelding door het combineren van de herbruikbare stickers met de afbeeldingen in het tekenboekje. Indien dat nog niet genoeg is kan je ook mooie tekeningen maken met de waskrijtjes en de speciale viltstiften. Beide zijn makkelijk afwasbaar.

Over Crayola
Waar vind je drijvende huizen en vliegende auto's? Waar kun je met een ladder naar de wolken klimmen? Die plek bestaat .... in de originele en prachtige belevingswereld van een kind! Met Crayola krijgen ze de mogelijkheid om die dromen werkelijkheid te maken. Wist je dat het eerste doosje Crayola waskrijt al in 1903 van de lopende band rolde? En nog altijd is die waskrijt een favoriet van menig kind. Inmiddels vind je van Crayola allerlei creatieve kunstbenodigdheden en knutselspullen om die verbeelding maximaal de vrije loop te kunnen laten.

Specificaties:

- Herbruikbare stickerkit voor kinderen vanaf 1 jaar
- Bevat 8 Mini Kids waskrijtjes, 8 viltstiften en 6 vellen met herbruikbare stickers.