1. Home
 2. Cadeau
 3. Jij Bent Goud Waard Pakket

Jij Bent Goud Waard Pakket

24,99 Excl. 5,99 verzendkosten
voor 22 uur besteld, morgen bezorgd
 • Stuur een cadeau en spaar extra punten bij de kaartclub
 • Kaart + cadeau = een complete verrassing!

Productomschrijving

Stuur me-time per post met dit ontspannende beauty setje. Hierin vind je het volgende: Een voetenbadje dat verrijkt is met zout en gember. Inclusief houten lepel, waarmee je het voetenbadje kunt mixen. Een blikje geluk met daarin klavertje vier bolletjes en een grondtablet. Door het te verzorgen met water, liefde en beetje licht kweek je binnen en een hand omdraai je eigen geluk! Een zeepkoord met natuurlijke zeep en de tekst ‘Jij bent goud waard’. Een mooi cadeau voor iemand die veel voor je betekent en je graag wat me-time gunt. Extra persoonlijk dankzij het kaartje dat je meestuurt met het cadeau. Wie verras jij?

Specificaties

Merk: 100% Leuk
- Voetenbadje met zeezout en gemberpoeder
- Blikje geluk met klavertje vier bolletjes en grondtablet
- Zeephart
Inclusief Houten lepel, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen
Verwerkt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt
EAN:7141232862516

Veelgestelde vragen

 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Bloemen
  Als je op werkdagen voor 19:45 uur hebt besteld, dan zorgen wij ervoor dat deze de volgende dag bij de ontvanger worden afgeleverd. Houd er rekening mee dat de bezorgtijden kunnen afwijken.

  Ballonnen
  We zetten ons iedere dag maximaal in om jouw ballon veilig en op tijd te bezorgen. Als je voor 22:00 uur een ballon bestelt, wordt deze de volgende dag bezorgd. Op zondag worden geen ballonnen geleverd in Nederland en België.

  Drankcadeau, beauty cadeau en chocoladecadeau
  We zetten ons iedere dag maximaal in om jouw cadeau veilig en op tijd te bezorgen. Als je voor 22:00 uur een cadeau bestelt, wordt deze de volgende dag bezorgd. Op zondag worden geen cadeaus geleverd in Nederland.

  Voor alle informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld een chocoladetelegram), wordt deze bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt dit niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere bezorgdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.
24,99 Excl. 5,99 verzendkosten