Productomschrijving
Waarmee verras je iemand die alles al heeft? Met Do-It-Yourself kersenlikeur natuurlijk! Heel simpel en superlekker: maak je eigen kersenlikeur met deze ready to go fles van Pineut. Zo werkt het: 500ml wodka of jenever toevoegen, de fles af en toe liefdevol schudden en wachten. Na 6 weken geduld is de eigen kersen likeur klaar voor gebruik. Geniet van de heerlijke smaken van kersen, frambozen, en vlierbloesem. Proost!
Recept voor een feestelijke kersenlikeur cocktail:
- 40 ml Kers op de Taart likeur
- 1 el limoensap
- 2 el Opgeklopt eiwit
Klop het eiwit op met een garde of handmixer. Meng de drie ingrediënten vervolgens in een cocktailbeker. Schud flink en schenk het rustig uit in een mooi (cocktail)glas. Als kers op de taart, garneer je het drankje met een kers of framboos uit de likeur en een takje rozemarijn.
Een leuk cadeautje voor de feestdagen of om iemand te feliciteren, bedanken of succes te wensen. Het kaartje erbij krijg je van ons. Wie verras jij?