1. Aanbieder van de speciale collectie Coca-Cola kerstkaarten is Hallmark Cards Nederland B.V. gevestigd op Rietbaan 48, 2908LP Capelle a/d IJssel, Nederland.
  2. Je kan een gratis kerstkaart versturen via www.hallmark.nl/cocacola met gebruik van je unieke kortingscode van de Coca-Cola voucher. Deze kortingscode is geldig tot en met woensdag 31 januari 2018 en is enkel geldig op kaarten met verzending binnen Nederland.
  3. De code is goed voor een standaard formaat kerstkaart + verzending binnen Nederland met een maximum waarde van €3,58.
  4. Hallmark Cards Nederland B.V. behoudt zich het recht om diegene die de code gebruiken éénmaal een commerciële mail te sturen.
  5. Deze actievoorwaarden kunnen te allen tijde door Hallmark Cards Nederland B.V. worden aangepast. Wij adviseren daarom de algemene voorwaarden regelmatig te bekijken. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.
  6. De deelnemer erkent dat deelname aan onderhavige actie voor eigen risico is. Hallmark Cards Nederland B.V. wijst elke aansprakelijkheid af en zal derhalve niet aansprakelijk kunnen gesteld worden indien, in geval van overmacht en/of in geval zich een gebeurtenis voordoet buiten de wil om van Hallmark Cards Nederland B.V. bepaalde modaliteiten van deze actie, dan wel de actie zou moeten worden onderbroken, uitgesteld, stopgezet dan wel geannuleerd worden. Hallmark Cards Nederland B.V. kan ook niet verantwoordelijk gesteld worden voor elke schade van enigerlei aard ook, direct en/of indirect, veroorzaakt door, of op enige andere wijze verband houdende met deze actie.