;

Beterschap e-cards

32 e-cards


Vanaf vrijdag 24 mei 2019 is het niet meer mogelijk om e-cards via Hallmark te versturen, ontvangen en bekijken. Wij richten ons volledig op geprinte wenskaarten en bijzondere cadeaus die je online bij ons kunt versturen. Vragen? Onze klantenservice helpt je graag.


32 e-cards


Ontdek nu de opbeurende e-cards beterschap! Hallmark heeft diverse e-cards beterschap om de zieke een beetje op te fleuren en beterschap te wensen. In tijden van ziekte is het extra fijn als er mensen met je meeleven. Stuur vandaag nog een e-card beterschap om te laten weten dat je aan de zieke denkt! E-cards worden razendsnel bezorgd in de mailbox van de ontvanger.

Hoe verstuur ik een e-card?

Je kan heel gemakkelijk iemand een hart onder de riem steken. In vier eenvoudige stappen staat je e-card beterschap klaar om verstuurd te worden. Kies je e-card beterschap en schrijf een lieve boodschap. Daarna vul je het e-mailadres van de ontvanger in. En als laatste kies je een bezorgdatum! Je kan alle e-cards van tevoren maken en laten bezorgen op de door jou gekozen datum. Zo weet je zeker dat je niets vergeet.

Wie wens jij beterschap?

Het sturen van een e-card beterschap is erg attent en nog gratis ook. De e-cards kan je direct online versturen en komen vandaag nog in de mailbox van de zieke. Zo kan je iemand snel beterschap wensen! De e-cards beterschap zijn 100% veilig. Je krijgt een mailtje als de zieke de e-card beterschap heeft bekeken. De zieke zal jou lieve beterschapswens waarderen! Ben je op zoek naar andere leuke e-cards? Kijk dan ook eens bij liefde , gefeliciteerd of geboorte .

Log in en vind je verstuurde en ontvangen e-cards terug in je account

Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

Hallmark levert producten en diensten op deze website onder de volgende gebruiksvoorwaarden, die gewijzigd mogen worden zonder voorafgaande verwittiging. Bij gebruik van deze website ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website is gemaakt door Hallmark Cards Nederland BV, Rietbaan 48, 2908 LP Capelle a/d IJssel.

Privacy

Deze website verzamelt geen persoonlijke gegevens, tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt bij het verzenden van kaarten, het aanmaken van accounts of het bestellen van goederen. Gegevens worden enkel voor interne doeleinden gebruikt en om voor het verzenden van onze periodieke nieuwsbrief. Hallmark verstrekt geen gegevens aan derden.

Daarbij hanteert Hallmark één uitzondering en dat is wanneer er een wettelijke plicht bestaat tot verstrekken van persoongegevens, zoals bijvoorbeeld bij een onderbouwd politieverzoek.

Copyright

De inhoud van deze site is eigendom van Hallmark of aan Hallmark gelieerde derden en wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Het is dan ook verboden om de inhoud van deze website op welke manier dan ook te wijzigen, publiceren, reproduceren, verkopen, distribueren, tentoonstellen of op welke andere manier dan ook gebruiken, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hallmark Cards.

Gedrag

Bij gebruik van deze website ga je ermee akkoord dat alle informatie die je verstrekt aan Hallmark naar waarheid en correct is. Je gaat akkoord dat je deze website nooit zal gebruiken voor het uploaden, verzenden of op een andere manier openbaar maken van ongeschikte content. Met ongeschikt wordt onder andere bedoeld content die kwetsend, beledigend, illegaal, bedreigend, racistisch of op andere wijze niet correct is.

Hallmark heeft het recht (maar niet de verplichting) om content van klanten en gemaakte kaarten te controleren en naar eigen inzicht te weigeren of verwijderen.

Aansprakelijk

Onder geen enkele omstandigheid is Hallmark aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruik van deze website.