;

Blanco e-cards

5 e-cards

  • 1
5 e-cards

  • 1

Stuur eens een e-card! Vriendschappen zijn van grote waarde en dat moet je koesteren. Bij Hallmark kun je 365 dagen per jaar jouw dierbaren verrassen met een e-card of een échte wenskaart. In deze collectie vind je alle e-cards blanco om iemand zomaar even een e-card te sturen. Soms heb je niet altijd tijd om elkaar te zien, maar met de e-cards blanco blijf je toch met elkaar in contact.

E-cards blanco in vier stappen versturen

Soms uit het oog, maar niet uit het hart. Met de e-cards blanco kun je al je familie, vrienden en kennissen van tijd tot tijd een leuk berichtje sturen. Je hebt alleen maar een e-mailadres nodig om iemand online een e-card blanco te versturen. Hoe werkt het versturen van een e-card blanco? Kies een e-card blanco, schrijf een persoonlijke tekst, vul het e-mailadres in en wij regelen de rest!

Meer dan 100 jaar Hallmark

Hallmark bestaat al meer dan 100 jaar en met die ervaring worden de mooiste en leukste e-cards gemaakt. De e-cards blanco zijn van de beste kwaliteit en 100% veilig. De e-cards blanco zijn helemaal gratis zo kun je e-cards naar zoveel mensen sturen als je maar wil. Wil jij een grotere verrassing? Stuur dan een échte kaart per post. Vanaf €1,59 verstuur je al een echte kaart. Ga direct aan de slag en verstuur je e-card blanco vandaag! Nog meer e-cards maken? Bekijk ook de beterschap e-cards , vriendschap e-cards of gefeliciteerd e-cards.

Log in en vind je verstuurde en ontvangen e-cards terug in je account

Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

Hallmark levert producten en diensten op deze website onder de volgende gebruiksvoorwaarden, die gewijzigd mogen worden zonder voorafgaande verwittiging. Bij gebruik van deze website ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website is gemaakt door Hallmark Cards Nederland BV, Rietbaan 48, 2908 LP Capelle a/d IJssel.

Privacy

Deze website verzamelt geen persoonlijke gegevens, tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt bij het verzenden van kaarten, het aanmaken van accounts of het bestellen van goederen. Gegevens worden enkel voor interne doeleinden gebruikt en om voor het verzenden van onze periodieke nieuwsbrief. Hallmark verstrekt geen gegevens aan derden.

Daarbij hanteert Hallmark één uitzondering en dat is wanneer er een wettelijke plicht bestaat tot verstrekken van persoongegevens, zoals bijvoorbeeld bij een onderbouwd politieverzoek.

Copyright

De inhoud van deze site is eigendom van Hallmark of aan Hallmark gelieerde derden en wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Het is dan ook verboden om de inhoud van deze website op welke manier dan ook te wijzigen, publiceren, reproduceren, verkopen, distribueren, tentoonstellen of op welke andere manier dan ook gebruiken, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hallmark Cards.

Gedrag

Bij gebruik van deze website ga je ermee akkoord dat alle informatie die je verstrekt aan Hallmark naar waarheid en correct is. Je gaat akkoord dat je deze website nooit zal gebruiken voor het uploaden, verzenden of op een andere manier openbaar maken van ongeschikte content. Met ongeschikt wordt onder andere bedoeld content die kwetsend, beledigend, illegaal, bedreigend, racistisch of op andere wijze niet correct is.

Hallmark heeft het recht (maar niet de verplichting) om content van klanten en gemaakte kaarten te controleren en naar eigen inzicht te weigeren of verwijderen.

Aansprakelijk

Onder geen enkele omstandigheid is Hallmark aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruik van deze website.