;

Examen / Geslaagd e-cards

11 e-cards

  • 1

Vanaf vrijdag 24 mei 2019 is het niet meer mogelijk om e-cards via Hallmark te versturen, ontvangen en bekijken. Wij richten ons volledig op geprinte wenskaarten en bijzondere cadeaus die je online bij ons kunt versturen. Vragen? Onze klantenservice helpt je graag.


11 e-cards

  • 1

De laatste loodjes zijn het zwaarst maar jij kunt iemand steunen om het examen tot een goed einde te brengen! Bij Hallmark staat er een gratis assortiment met e-cards examen klaar om de examenkandidaat heel veel succes te wensen. En speciaal voor alle geslaagden heeft Hallmark natuurlijk feestelijke e-cards om de geslaagden van harte te feliciteren. Stuur nu een e-card examen!

Maak jouw favoriete e-card!

E-cards examen zijn makkelijk te maken en je hebt alleen maar een e-mailadres nodig om de e-card te versturen. Eerst kies je een prachtige e-card examen. Daarna kan je jouw boodschap voor de geslaagde op de kaart zetten. Vervolgens hoef je alleen nog maar het e-mailadres in te vullen. Als laatste kies je de bezorgdatum. E-cards examen verstuur je online en makkelijk vanaf de bank. E-cards kan je vandaag maken en vandaag nog laten bezorgen!

Laat vandaag nog zien hoe trots jij bent

Met de e-cards examen van Hallmark laat je zien hoe trots jij bent en toon je oprechte waardering voor zijn of haar prestatie. E-cards examen zijn supersnel dus jij kan de geslaagde vandaag nog feliciteren. Een groot voordeel voor jou is dat de e-cards gratis zijn en 100% veilig. Verras de geslaagde snel met een e-card examen! Is het tijd voor vakantie? Kijk dan ook bij e-cards vakantie , e-cards groetjes  en bij de e-cards Haai .

Log in en vind je verstuurde en ontvangen e-cards terug in je account

Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

Hallmark levert producten en diensten op deze website onder de volgende gebruiksvoorwaarden, die gewijzigd mogen worden zonder voorafgaande verwittiging. Bij gebruik van deze website ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website is gemaakt door Hallmark Cards Nederland BV, Rietbaan 48, 2908 LP Capelle a/d IJssel.

Privacy

Deze website verzamelt geen persoonlijke gegevens, tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt bij het verzenden van kaarten, het aanmaken van accounts of het bestellen van goederen. Gegevens worden enkel voor interne doeleinden gebruikt en om voor het verzenden van onze periodieke nieuwsbrief. Hallmark verstrekt geen gegevens aan derden.

Daarbij hanteert Hallmark één uitzondering en dat is wanneer er een wettelijke plicht bestaat tot verstrekken van persoongegevens, zoals bijvoorbeeld bij een onderbouwd politieverzoek.

Copyright

De inhoud van deze site is eigendom van Hallmark of aan Hallmark gelieerde derden en wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Het is dan ook verboden om de inhoud van deze website op welke manier dan ook te wijzigen, publiceren, reproduceren, verkopen, distribueren, tentoonstellen of op welke andere manier dan ook gebruiken, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hallmark Cards.

Gedrag

Bij gebruik van deze website ga je ermee akkoord dat alle informatie die je verstrekt aan Hallmark naar waarheid en correct is. Je gaat akkoord dat je deze website nooit zal gebruiken voor het uploaden, verzenden of op een andere manier openbaar maken van ongeschikte content. Met ongeschikt wordt onder andere bedoeld content die kwetsend, beledigend, illegaal, bedreigend, racistisch of op andere wijze niet correct is.

Hallmark heeft het recht (maar niet de verplichting) om content van klanten en gemaakte kaarten te controleren en naar eigen inzicht te weigeren of verwijderen.

Aansprakelijk

Onder geen enkele omstandigheid is Hallmark aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruik van deze website.