;

Forever Friends e-cards

16 e-cards

  • 1
16 e-cards

  • 1

Exclusief bij Hallmark vind je de liefste en schattigste e-cards van Forever Friends. De Forever Friends beren hebben een lief en zacht karakter. Het schattige beertje is ontworpen door Deborah Jones in 1987. De e-cards Forever Friends kan je heel gemakkelijk online maken en direct laten versturen. Je hebt alleen maar een e-mailadres van de ontvanger nodig. Ontdek snel de exclusieve collectie e-cards Forever Friends!

De beste kwaliteit!

De e-cards Forever Friends zijn van de beste kwaliteit zoals je van Hallmark gewend bent. Je hoeft de deur niet meer uit, je kunt iemand vanaf de bank blij maken met een e-card Forever Friends. De e-cards Forever Friends zijn helemaal gratis en 100% veilig. Bovendien kan je e-cards Forever Friends wereldwijd versturen. Wie verras jij met een lieve e-card Forever Friends?

Hoe werkt het versturen?

Kies je favoriete e-card Forever Friends, schrijf een lieve boodschap en adresseer. Wij versturen je e-card per mail naar de ontvanger op de door jou gekozen datum. Je kunt zelf aangeven of je een mailtje wil ontvangen als de ontvanger de e-card gelezen heeft. De Forever Friends beren vallen gegarandeerd bij iedereen in de smaak. Maak online je e-card en bezorg iemand een mooie glimlach! Wil jij liever een andere e-card sturen? Bekijk ook de Forever Friends e-cards , hoops&yoyo e-cards of e-cards van Marjolein Bastin.  

Log in en vind je verstuurde en ontvangen e-cards terug in je account

Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

Hallmark levert producten en diensten op deze website onder de volgende gebruiksvoorwaarden, die gewijzigd mogen worden zonder voorafgaande verwittiging. Bij gebruik van deze website ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website is gemaakt door Hallmark Cards Nederland BV, Rietbaan 48, 2908 LP Capelle a/d IJssel.

Privacy

Deze website verzamelt geen persoonlijke gegevens, tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt bij het verzenden van kaarten, het aanmaken van accounts of het bestellen van goederen. Gegevens worden enkel voor interne doeleinden gebruikt en om voor het verzenden van onze periodieke nieuwsbrief. Hallmark verstrekt geen gegevens aan derden.

Daarbij hanteert Hallmark één uitzondering en dat is wanneer er een wettelijke plicht bestaat tot verstrekken van persoongegevens, zoals bijvoorbeeld bij een onderbouwd politieverzoek.

Copyright

De inhoud van deze site is eigendom van Hallmark of aan Hallmark gelieerde derden en wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Het is dan ook verboden om de inhoud van deze website op welke manier dan ook te wijzigen, publiceren, reproduceren, verkopen, distribueren, tentoonstellen of op welke andere manier dan ook gebruiken, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hallmark Cards.

Gedrag

Bij gebruik van deze website ga je ermee akkoord dat alle informatie die je verstrekt aan Hallmark naar waarheid en correct is. Je gaat akkoord dat je deze website nooit zal gebruiken voor het uploaden, verzenden of op een andere manier openbaar maken van ongeschikte content. Met ongeschikt wordt onder andere bedoeld content die kwetsend, beledigend, illegaal, bedreigend, racistisch of op andere wijze niet correct is.

Hallmark heeft het recht (maar niet de verplichting) om content van klanten en gemaakte kaarten te controleren en naar eigen inzicht te weigeren of verwijderen.

Aansprakelijk

Onder geen enkele omstandigheid is Hallmark aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruik van deze website.