;

Gefeliciteerd e-cards felicitatie

Gefeliciteerd e-cards felicitatie (17 e-cards)

vrouw op bank

Heeft iemand in jouw omgeving iets te vieren? Dan ben je bij Hallmark aan het juiste adres om een feestelijke e-card gefeliciteerd te versturen. Van een bruiloft tot en met het halen van een examen; Hallmark heeft voor elke feestelijke gelegenheid een passende e-card gefeliciteerd. Het bestelsysteem is extra eenvoudig en erg snel. Verstuur nu je e-card gefeliciteerd!

Eenvoudig een e-card versturen

Verstuur de leukste e-cards gefeliciteerd vanuit je luie stoel. Je hoeft de deur niet meer uit voor een kaartje en je kan iemand toch direct feliciteren. Het sturen van een e-card gefeliciteerd is niet alleen snel maar ook makkelijk. Kies eerst een leuke e-card schrijf vervolgens jouw persoonlijke felicitatie. Daarna hoef je alleen nog het e-mailadres van de ontvanger in te vullen. Ten slotte kies je de door jou gekozen bezorgdatum. Hallmark bezorgt jouw e-card gefeliciteerd bij de gelukkige!

Verrassen met een e-card

Dankzij het diverse assortiment e-cards gefeliciteerd vind je altijd een e-card die bij de ontvanger past. Iedereen zal blij verrast zijn met een e-card gefeliciteerd. Wie verras jij in je omgeving met een feestelijke e-card gefeliciteerd? De e-cards gefeliciteerd zijn gratis en 100% veilig. Bij Hallmark verstuur je e-cards snel, eenvoudig én gratis. Liever een andere kaart versturen? Kijk dan eens bij de e-cards verjaardag , verjaardag te laat  of bij de e-cards van Forever Friends .

Log in en vind je verstuurde en ontvangen e-cards terug in je account

Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

Hallmark levert producten en diensten op deze website onder de volgende gebruiksvoorwaarden, die gewijzigd mogen worden zonder voorafgaande verwittiging. Bij gebruik van deze website ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website is gemaakt door Hallmark Cards Nederland BV, Rietbaan 48, 2908 LP Capelle a/d IJssel.

Privacy

Deze website verzamelt geen persoonlijke gegevens, tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt bij het verzenden van kaarten, het aanmaken van accounts of het bestellen van goederen. Gegevens worden enkel voor interne doeleinden gebruikt en om voor het verzenden van onze periodieke nieuwsbrief. Hallmark verstrekt geen gegevens aan derden.

Daarbij hanteert Hallmark één uitzondering en dat is wanneer er een wettelijke plicht bestaat tot verstrekken van persoongegevens, zoals bijvoorbeeld bij een onderbouwd politieverzoek.

Copyright

De inhoud van deze site is eigendom van Hallmark of aan Hallmark gelieerde derden en wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Het is dan ook verboden om de inhoud van deze website op welke manier dan ook te wijzigen, publiceren, reproduceren, verkopen, distribueren, tentoonstellen of op welke andere manier dan ook gebruiken, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hallmark Cards.

Gedrag

Bij gebruik van deze website ga je ermee akkoord dat alle informatie die je verstrekt aan Hallmark naar waarheid en correct is. Je gaat akkoord dat je deze website nooit zal gebruiken voor het uploaden, verzenden of op een andere manier openbaar maken van ongeschikte content. Met ongeschikt wordt onder andere bedoeld content die kwetsend, beledigend, illegaal, bedreigend, racistisch of op andere wijze niet correct is.

Hallmark heeft het recht (maar niet de verplichting) om content van klanten en gemaakte kaarten te controleren en naar eigen inzicht te weigeren of verwijderen.

Aansprakelijk

Onder geen enkele omstandigheid is Hallmark aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruik van deze website.