;

Haai e-cards

8 e-cards

  • 1
8 e-cards

  • 1

Wie heb jij al lang niet gezien en wil je verrassen met een e-card? Hallmark heeft allerlei grappige e-cards Haai klaar staan. Een oranje vis die bij iedereen in de smaak valt. De e-cards Haai zijn er om iemand zomaar een berichtje te sturen, maar ook om iemand te feliciteren met zijn verjaardag. Neem een duik en ontdek de e-cards Haai van Hallmark snel.

Geniet van de voordelen van e-cards!

E-cards hebben veel voordelen! Je hoeft niet meer naar de winkel voor een kaart en een postzegel. En je hoeft niet meer door weer en wind naar de brievenbus. De e-cards Haai van Hallmark kun je online maken en direct versturen. De e-cards van Hallmark worden razendsnel bezorgd in de mailbox van de ontvanger en ze zijn ook nog eens gratis! Wat houdt je nog tegen?

Makkelijker dan ooit!

Het bestelproces van de e-cards is snel en super eenvoudig. Na het doorlopen van 4 gemakkelijke stappen staat jouw e-card Haai klaar om verstuurd te worden. Kies jou favoriete e-card Haai, schrijf er een persoonlijke boodschap op en vul het e-mailadres van de ontvanger in. Kies als laatste de gewenste verstuurdatum en Hallmark doet de rest! Wel zo makkelijk! Eenvoudig andere e-cards bestellen? Bekijk ook de Forever Friends e-cards , wowcow e-cards of hoops&yoyo e-cards.

Log in en vind je verstuurde en ontvangen e-cards terug in je account

Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

Hallmark levert producten en diensten op deze website onder de volgende gebruiksvoorwaarden, die gewijzigd mogen worden zonder voorafgaande verwittiging. Bij gebruik van deze website ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website is gemaakt door Hallmark Cards Nederland BV, Rietbaan 48, 2908 LP Capelle a/d IJssel.

Privacy

Deze website verzamelt geen persoonlijke gegevens, tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt bij het verzenden van kaarten, het aanmaken van accounts of het bestellen van goederen. Gegevens worden enkel voor interne doeleinden gebruikt en om voor het verzenden van onze periodieke nieuwsbrief. Hallmark verstrekt geen gegevens aan derden.

Daarbij hanteert Hallmark één uitzondering en dat is wanneer er een wettelijke plicht bestaat tot verstrekken van persoongegevens, zoals bijvoorbeeld bij een onderbouwd politieverzoek.

Copyright

De inhoud van deze site is eigendom van Hallmark of aan Hallmark gelieerde derden en wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Het is dan ook verboden om de inhoud van deze website op welke manier dan ook te wijzigen, publiceren, reproduceren, verkopen, distribueren, tentoonstellen of op welke andere manier dan ook gebruiken, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hallmark Cards.

Gedrag

Bij gebruik van deze website ga je ermee akkoord dat alle informatie die je verstrekt aan Hallmark naar waarheid en correct is. Je gaat akkoord dat je deze website nooit zal gebruiken voor het uploaden, verzenden of op een andere manier openbaar maken van ongeschikte content. Met ongeschikt wordt onder andere bedoeld content die kwetsend, beledigend, illegaal, bedreigend, racistisch of op andere wijze niet correct is.

Hallmark heeft het recht (maar niet de verplichting) om content van klanten en gemaakte kaarten te controleren en naar eigen inzicht te weigeren of verwijderen.

Aansprakelijk

Onder geen enkele omstandigheid is Hallmark aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruik van deze website.