;

Halloween e-cards

9 e-cards

  • 1
9 e-cards

  • 1

Lekker griezelen met de e-cards Halloween van Hallmark. Verstuur je eigen griezelige e-card Halloween met pompoenen, vleermuizen of skeletten. 31 oktober is het Halloween en dan kun je bij Hallmark de leukste en beste e-cards Halloween versturen. E-cards zijn helemaal gratis en je hebt alleen een e-mailadres van de ontvanger nodig. Bekijk de e-cards Halloween snel!

Jouw e-card Halloween snel en eenvoudig

Het maken en versturen van een e-card Halloween was nog nooit zo makkelijk. Hoe werkt het versturen van een e-card Halloween? Kies jouw griezel e-card, schrijf er een persoonlijke boodschap op, vul het e-mailadres in en klaar ben je! Hallmark regelt de rest. Wil je jouw Halloween e-card niet meteen versturen? Dan kun je zelf een verstuurdatum kiezen. Zet online je e-card Halloween nu alvast klaar voor 31 oktober!

Griezelfeestje!

Met Halloween verkleden kinderen zich en worden huizen versierd met pompoenen en lichtjes. ‘s Avonds trekken kinderen door de buurt en bellen aan bij huizen waarna ze “trick or treat” roepen in de hoop snoep te krijgen. Geef jij een Halloween feestje? De e-cards Halloween zijn zo leuk dat ze ook uitermate geschikt zijn om als uitnodiging te versturen voor een griezelfeestje! Heb jij liever geen griezelkaarten? Bekijk ook de uitnodigingen e-cards , hoops&yoyo e-cards of vriendschap e-cards.

Log in en vind je verstuurde en ontvangen e-cards terug in je account

Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

Hallmark levert producten en diensten op deze website onder de volgende gebruiksvoorwaarden, die gewijzigd mogen worden zonder voorafgaande verwittiging. Bij gebruik van deze website ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website is gemaakt door Hallmark Cards Nederland BV, Rietbaan 48, 2908 LP Capelle a/d IJssel.

Privacy

Deze website verzamelt geen persoonlijke gegevens, tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt bij het verzenden van kaarten, het aanmaken van accounts of het bestellen van goederen. Gegevens worden enkel voor interne doeleinden gebruikt en om voor het verzenden van onze periodieke nieuwsbrief. Hallmark verstrekt geen gegevens aan derden.

Daarbij hanteert Hallmark één uitzondering en dat is wanneer er een wettelijke plicht bestaat tot verstrekken van persoongegevens, zoals bijvoorbeeld bij een onderbouwd politieverzoek.

Copyright

De inhoud van deze site is eigendom van Hallmark of aan Hallmark gelieerde derden en wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Het is dan ook verboden om de inhoud van deze website op welke manier dan ook te wijzigen, publiceren, reproduceren, verkopen, distribueren, tentoonstellen of op welke andere manier dan ook gebruiken, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hallmark Cards.

Gedrag

Bij gebruik van deze website ga je ermee akkoord dat alle informatie die je verstrekt aan Hallmark naar waarheid en correct is. Je gaat akkoord dat je deze website nooit zal gebruiken voor het uploaden, verzenden of op een andere manier openbaar maken van ongeschikte content. Met ongeschikt wordt onder andere bedoeld content die kwetsend, beledigend, illegaal, bedreigend, racistisch of op andere wijze niet correct is.

Hallmark heeft het recht (maar niet de verplichting) om content van klanten en gemaakte kaarten te controleren en naar eigen inzicht te weigeren of verwijderen.

Aansprakelijk

Onder geen enkele omstandigheid is Hallmark aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruik van deze website.