;

Huwelijk e-cards

11 e-cards

  • 1

Vanaf vrijdag 24 mei 2019 is het niet meer mogelijk om e-cards via Hallmark te versturen, ontvangen en bekijken. Wij richten ons volledig op geprinte wenskaarten en bijzondere cadeaus die je online bij ons kunt versturen. Vragen? Onze klantenservice helpt je graag.


11 e-cards

  • 1

Trouwen is een droom van iedereen! Maak de dag van het bruidspaar helemaal compleet met Hallmark-kaarten. Na een fantastische dag kan jij het bruidspaar feliciteren en op een passende manier nog even laten nagenieten. Stuur een kaart of e-card huwelijk! De e-cards huwelijk zijn speciaal voor het mooie bruidspaar samengesteld. E-cards huwelijk zijn gratis en worden direct bezorgd in de mailbox van het bruidspaar!

Het bruidspaar snel feliciteren

Jij kan het bruidspaar met een e-card snel feliciteren. Je kunt de e-cards huwelijk nu al maken en klaar zetten voor de trouwdag. Zo weet je zeker dat je het niet vergeet. Na het doorlopen van 4 simpele stappen staat de e-card huwelijk klaar om verstuurd te worden. Kies de mooiste e-card huwelijk, schrijf een persoonlijke boodschap, vul het e-mailadres in en kies de bezorgdatum. Hallmark regelt de rest!

Mooie kaarten voor jouw felicitatie!

E-cards huwelijk verstuur je niet alleen snel en gratis, maar natuurlijk ook 100% veilig! En wist je dat de e-cards over de hele wereld online bezorgd kunnen worden. Je kan dus ook e-card huwelijk versturen als het bruidspaar direct op huwelijksreis gaat. Wens het bruidspaar alle geluk van de wereld! Stuur nu jouw e-card huwelijk. Op zoek naar andere e-cards? Kijk dan eens bij de e-cards gefeliciteerd , e-cards geboorte  of e-cards verjaardag .

Log in en vind je verstuurde en ontvangen e-cards terug in je account

Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

Hallmark levert producten en diensten op deze website onder de volgende gebruiksvoorwaarden, die gewijzigd mogen worden zonder voorafgaande verwittiging. Bij gebruik van deze website ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website is gemaakt door Hallmark Cards Nederland BV, Rietbaan 48, 2908 LP Capelle a/d IJssel.

Privacy

Deze website verzamelt geen persoonlijke gegevens, tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt bij het verzenden van kaarten, het aanmaken van accounts of het bestellen van goederen. Gegevens worden enkel voor interne doeleinden gebruikt en om voor het verzenden van onze periodieke nieuwsbrief. Hallmark verstrekt geen gegevens aan derden.

Daarbij hanteert Hallmark één uitzondering en dat is wanneer er een wettelijke plicht bestaat tot verstrekken van persoongegevens, zoals bijvoorbeeld bij een onderbouwd politieverzoek.

Copyright

De inhoud van deze site is eigendom van Hallmark of aan Hallmark gelieerde derden en wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Het is dan ook verboden om de inhoud van deze website op welke manier dan ook te wijzigen, publiceren, reproduceren, verkopen, distribueren, tentoonstellen of op welke andere manier dan ook gebruiken, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hallmark Cards.

Gedrag

Bij gebruik van deze website ga je ermee akkoord dat alle informatie die je verstrekt aan Hallmark naar waarheid en correct is. Je gaat akkoord dat je deze website nooit zal gebruiken voor het uploaden, verzenden of op een andere manier openbaar maken van ongeschikte content. Met ongeschikt wordt onder andere bedoeld content die kwetsend, beledigend, illegaal, bedreigend, racistisch of op andere wijze niet correct is.

Hallmark heeft het recht (maar niet de verplichting) om content van klanten en gemaakte kaarten te controleren en naar eigen inzicht te weigeren of verwijderen.

Aansprakelijk

Onder geen enkele omstandigheid is Hallmark aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruik van deze website.