;

Missen e-cards algemeen

Categorieën voor Liefde e-cards (63 e-cards)

10 e-cards

  • 1
10 e-cards

  • 1

Iemand missen is erg vervelend, maar Hallmark kan jouw helpen! Speciaal voor degene die iemand moeten missen voor een korte of juist lange periode zijn er speciale e-cards ik mis je. De e-cards ik mis je zijn ideaal om de ander te laten weten hoe jij je voelt. Het is leuk om de e-card ik mis je te maken en nog veel leuker om te ontvangen. De e-cards zijn gratis dus stuur vanaf nu elke dag een leuk e-card!

Wie mis jij?

Iemand missen zoals een collega, een familielid of klasgenoot in het buitenland, je geliefde die ver weg woont? Voor iedereen zijn er leuke e-cards ik mis je. Bijna alle e-cards ik mis je zijn voorzien van leuke personages. Het maken van je kaart gaat als volgt: kies de perfecte e-card, schrijf je bericht, vul het e-mailadres in en kies de gewenste bezorgdatum. De e-card ik mis je staat razendsnel in de mailbox van degene die je mist!

Alleen maar voordeel!

Bij Hallmark kan je met een gerust gevoel jouw e-card ik mis je versturen. De e-cards zijn 100% veilig en eenvoudig te bestellen. Wist je al dat de e-cards over de hele wereld bezorgd kunnen worden? E-cards zijn razendsnel, gratis en super leuk! De ontvanger zal gegarandeerd blij zijn met jouw online e-card ik mis je. Bekijk ook eens de e-cards vakantie , groeten en liefde .

Log in en vind je verstuurde en ontvangen e-cards terug in je account

Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

Hallmark levert producten en diensten op deze website onder de volgende gebruiksvoorwaarden, die gewijzigd mogen worden zonder voorafgaande verwittiging. Bij gebruik van deze website ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website is gemaakt door Hallmark Cards Nederland BV, Rietbaan 48, 2908 LP Capelle a/d IJssel.

Privacy

Deze website verzamelt geen persoonlijke gegevens, tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt bij het verzenden van kaarten, het aanmaken van accounts of het bestellen van goederen. Gegevens worden enkel voor interne doeleinden gebruikt en om voor het verzenden van onze periodieke nieuwsbrief. Hallmark verstrekt geen gegevens aan derden.

Daarbij hanteert Hallmark één uitzondering en dat is wanneer er een wettelijke plicht bestaat tot verstrekken van persoongegevens, zoals bijvoorbeeld bij een onderbouwd politieverzoek.

Copyright

De inhoud van deze site is eigendom van Hallmark of aan Hallmark gelieerde derden en wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Het is dan ook verboden om de inhoud van deze website op welke manier dan ook te wijzigen, publiceren, reproduceren, verkopen, distribueren, tentoonstellen of op welke andere manier dan ook gebruiken, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hallmark Cards.

Gedrag

Bij gebruik van deze website ga je ermee akkoord dat alle informatie die je verstrekt aan Hallmark naar waarheid en correct is. Je gaat akkoord dat je deze website nooit zal gebruiken voor het uploaden, verzenden of op een andere manier openbaar maken van ongeschikte content. Met ongeschikt wordt onder andere bedoeld content die kwetsend, beledigend, illegaal, bedreigend, racistisch of op andere wijze niet correct is.

Hallmark heeft het recht (maar niet de verplichting) om content van klanten en gemaakte kaarten te controleren en naar eigen inzicht te weigeren of verwijderen.

Aansprakelijk

Onder geen enkele omstandigheid is Hallmark aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruik van deze website.