;

Marjolein Bastin e-cards

3 e-cards

  • 1
3 e-cards

  • 1

Wil jij iemand gratis verrassen met een e-card of even laten weten dat je aan iemand denkt? Stuur dan vandaag nog een e-card. Bij Hallmark vind je voor elke dag een e-card waarmee je iemand kunt verrassen. Ken jij iemand die houdt van natuurlijke schoonheid en oog heeft voor detail? Dan zijn de e-cards Marjolein Bastin een perfecte keuze . De tekeningen op de e-cards Marjolein Bastin zijn tot in detail samengesteld.

De wereld van Marjolein Bastin

Al ruim dertig jaar maakt Marjolein Bastin prachtige tekeningen van de natuur. Marjolein’s emotionele verbondenheid met alles dat in haar tuin kruipt, vliegt, groeit en bloeit komt duidelijk tot uiting in haar werk. Daarom heeft Hallmark speciaal voor jou e-cards Marjolein Bastin opgenomen in het assortiment. Het maken van een e-card Marjolein Bastin is heel eenvoudig. Kies een e-card, schrijf er een persoonlijke boodschap op en vul het e-mailadres van de ontvanger in. Ontdek de wereld van Marjolein Bastin nu!

Gegarandeerd een lach!

Door de jarenlange ervaring ben je bij Hallmark aan het juiste adres om je kaarten te versturen. De e-cards Marjolein Bastin worden online razendsnel bezorgd in de mailbox van de ontvanger. Je ontvangt bovendien altijd een bevestiging als de Marjolein Bastin e-card is gelezen. Bezorg iemand vandaag nog die welbekende Hallmark-glimlach! Past Marjolein Bastin toch niet helemaal bij de ontvanger? Bekijk ook de Forever Friends e-cards , hoops&yoyo e-cards of WowCow e-cards.

Log in en vind je verstuurde en ontvangen e-cards terug in je account

Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

Hallmark levert producten en diensten op deze website onder de volgende gebruiksvoorwaarden, die gewijzigd mogen worden zonder voorafgaande verwittiging. Bij gebruik van deze website ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website is gemaakt door Hallmark Cards Nederland BV, Rietbaan 48, 2908 LP Capelle a/d IJssel.

Privacy

Deze website verzamelt geen persoonlijke gegevens, tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt bij het verzenden van kaarten, het aanmaken van accounts of het bestellen van goederen. Gegevens worden enkel voor interne doeleinden gebruikt en om voor het verzenden van onze periodieke nieuwsbrief. Hallmark verstrekt geen gegevens aan derden.

Daarbij hanteert Hallmark één uitzondering en dat is wanneer er een wettelijke plicht bestaat tot verstrekken van persoongegevens, zoals bijvoorbeeld bij een onderbouwd politieverzoek.

Copyright

De inhoud van deze site is eigendom van Hallmark of aan Hallmark gelieerde derden en wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Het is dan ook verboden om de inhoud van deze website op welke manier dan ook te wijzigen, publiceren, reproduceren, verkopen, distribueren, tentoonstellen of op welke andere manier dan ook gebruiken, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hallmark Cards.

Gedrag

Bij gebruik van deze website ga je ermee akkoord dat alle informatie die je verstrekt aan Hallmark naar waarheid en correct is. Je gaat akkoord dat je deze website nooit zal gebruiken voor het uploaden, verzenden of op een andere manier openbaar maken van ongeschikte content. Met ongeschikt wordt onder andere bedoeld content die kwetsend, beledigend, illegaal, bedreigend, racistisch of op andere wijze niet correct is.

Hallmark heeft het recht (maar niet de verplichting) om content van klanten en gemaakte kaarten te controleren en naar eigen inzicht te weigeren of verwijderen.

Aansprakelijk

Onder geen enkele omstandigheid is Hallmark aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruik van deze website.