;

Nieuw e-mailadres e-cards

2 e-cards

  • 1
2 e-cards

  • 1

Heb jij een nieuw e-mailadres en moet jij iedereen nog op de hoogte brengen? Wij van Hallmark begrijpen je zorgen en willen je maar al te graag helpen. Bij Hallmark kun je met de e-cards nieuw e-mailadres al je familie, vrienden, collega’s en kennissen in één keer op de hoogte brengen. Je hebt alleen alle e-mailadressen van iedereen nodig. Waar wacht je nog op? Breng iedereen op de hoogte!

Iedereen gemakkelijk op de hoogte brengen!

Bij Hallmark ben je aan het juiste adres om e-cards nieuw e-mailadres te versturen. Hoe werkt het versturen van e-cards nieuw e-mailadres? Kies jouw leukste e-card nieuw e-mailadres, schrijf er jouw persoonlijke boodschap op en je nieuwe e-mailadres natuurlijk. Voeg ten slotte alle ontvangers toe. Hallmark zorgt voor de rest. Is je nieuwe e-mailadres nog niet in gebruik? Dat is geen probleem je kunt de e-cards nieuw e-mailadres nu al maken en pas laten versturen wanneer jij dat wil.

Hallmark al meer dan 100 jaar!

Je kunt met een gerust hart online al je e-cards versturen, Hallmark bestaat al meer dan 100 jaar! De e-cards van Hallmark zijn 100% veilig, gratis en van de beste kwaliteit zoals je van Hallmark gewend bent. Wist je dat je de e-cards nieuw e-mailadres ook wereldwijd kunt versturen? Ga snel aan de slag! Hallmark regelt het allemaal voor jou. Een nieuw e-mailadres of niet, bij Hallmark vind je voor elke gelegenheid een e-card. Bekijk ook de werk e-cards , school e-cards of nieuwe woning e-cards.

Log in en vind je verstuurde en ontvangen e-cards terug in je account

Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

Hallmark levert producten en diensten op deze website onder de volgende gebruiksvoorwaarden, die gewijzigd mogen worden zonder voorafgaande verwittiging. Bij gebruik van deze website ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website is gemaakt door Hallmark Cards Nederland BV, Rietbaan 48, 2908 LP Capelle a/d IJssel.

Privacy

Deze website verzamelt geen persoonlijke gegevens, tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt bij het verzenden van kaarten, het aanmaken van accounts of het bestellen van goederen. Gegevens worden enkel voor interne doeleinden gebruikt en om voor het verzenden van onze periodieke nieuwsbrief. Hallmark verstrekt geen gegevens aan derden.

Daarbij hanteert Hallmark één uitzondering en dat is wanneer er een wettelijke plicht bestaat tot verstrekken van persoongegevens, zoals bijvoorbeeld bij een onderbouwd politieverzoek.

Copyright

De inhoud van deze site is eigendom van Hallmark of aan Hallmark gelieerde derden en wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Het is dan ook verboden om de inhoud van deze website op welke manier dan ook te wijzigen, publiceren, reproduceren, verkopen, distribueren, tentoonstellen of op welke andere manier dan ook gebruiken, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hallmark Cards.

Gedrag

Bij gebruik van deze website ga je ermee akkoord dat alle informatie die je verstrekt aan Hallmark naar waarheid en correct is. Je gaat akkoord dat je deze website nooit zal gebruiken voor het uploaden, verzenden of op een andere manier openbaar maken van ongeschikte content. Met ongeschikt wordt onder andere bedoeld content die kwetsend, beledigend, illegaal, bedreigend, racistisch of op andere wijze niet correct is.

Hallmark heeft het recht (maar niet de verplichting) om content van klanten en gemaakte kaarten te controleren en naar eigen inzicht te weigeren of verwijderen.

Aansprakelijk

Onder geen enkele omstandigheid is Hallmark aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruik van deze website.