;

Nieuwe woning e-cards

11 e-cards

  • 1

Vanaf vrijdag 24 mei 2019 is het niet meer mogelijk om e-cards via Hallmark te versturen, ontvangen en bekijken. Wij richten ons volledig op geprinte wenskaarten en bijzondere cadeaus die je online bij ons kunt versturen. Vragen? Onze klantenservice helpt je graag.


11 e-cards

  • 1

Hoera een nieuwe woning! Ken jij iemand met een nieuwe woning of iemand die gaat samenwonen? En ben je op zoek naar een leuke kaart om iemand te feliciteren? Bij Hallmark vind je e-cards nieuwe woning om iemand te feliciteren en veel geluk te wensen. E-cards nieuwe woning maken en versturen was nog nooit zo makkelijk. Vandaag maken = is vandaag bezorgen.

E-cards zijn snel en eenvoudig

Hallmark heeft een assortiment voor jouw klaarstaan met allerlei verschillende e-cards nieuwe woning. Voor iedereen vind je een passende e-card nieuwe woning. Het versturen van een e-card kan vandaag nog. Je kunt de e-cards ook klaarzetten met een andere verstuurdatum. In 4 stappen staat jouw e-card klaar om verstuurd te worden. Eerst kies je een e-card nieuwe woning vervolgens kan je jouw boodschap er op zetten en het e-mailadres en de verstuurdatum invoeren. Hallmark regelt voor jou de rest!

100% betrouwbaar!

E-cards kun je bij Hallmark met een gerust hart versturen. De e-cards nieuwe woning zijn gratis en 100% veilig! Online je e-cards maken was nog nooit zo snel en makkelijk. Verstuur je e-card nieuwe woning nu en bezorg de welbekende Hallmark-glimlach. Hallmark heeft voor alle gelegenheden e-cards klaar staan. Bekijk ook de e-cards gefeliciteerd , e-cards groetjes of e-cards uitnodiging .

Log in en vind je verstuurde en ontvangen e-cards terug in je account

Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

Hallmark levert producten en diensten op deze website onder de volgende gebruiksvoorwaarden, die gewijzigd mogen worden zonder voorafgaande verwittiging. Bij gebruik van deze website ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website is gemaakt door Hallmark Cards Nederland BV, Rietbaan 48, 2908 LP Capelle a/d IJssel.

Privacy

Deze website verzamelt geen persoonlijke gegevens, tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt bij het verzenden van kaarten, het aanmaken van accounts of het bestellen van goederen. Gegevens worden enkel voor interne doeleinden gebruikt en om voor het verzenden van onze periodieke nieuwsbrief. Hallmark verstrekt geen gegevens aan derden.

Daarbij hanteert Hallmark één uitzondering en dat is wanneer er een wettelijke plicht bestaat tot verstrekken van persoongegevens, zoals bijvoorbeeld bij een onderbouwd politieverzoek.

Copyright

De inhoud van deze site is eigendom van Hallmark of aan Hallmark gelieerde derden en wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Het is dan ook verboden om de inhoud van deze website op welke manier dan ook te wijzigen, publiceren, reproduceren, verkopen, distribueren, tentoonstellen of op welke andere manier dan ook gebruiken, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hallmark Cards.

Gedrag

Bij gebruik van deze website ga je ermee akkoord dat alle informatie die je verstrekt aan Hallmark naar waarheid en correct is. Je gaat akkoord dat je deze website nooit zal gebruiken voor het uploaden, verzenden of op een andere manier openbaar maken van ongeschikte content. Met ongeschikt wordt onder andere bedoeld content die kwetsend, beledigend, illegaal, bedreigend, racistisch of op andere wijze niet correct is.

Hallmark heeft het recht (maar niet de verplichting) om content van klanten en gemaakte kaarten te controleren en naar eigen inzicht te weigeren of verwijderen.

Aansprakelijk

Onder geen enkele omstandigheid is Hallmark aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruik van deze website.