;

Pasen e-cards

19 e-cards

19 e-cards


De lente is begonnen en de vrolijke paashazen en de gekleurde paaseieren komen langzaam weer tevoorschijn. Het is bijna Pasen en dat vieren we bij Hallmark! Hallmark heeft een passend assortiment met e-cards Pasen klaar staan. Bekijk de e-cards Pasen van Forever Friends of één van de vele andere kaarten met vrolijke paashazen, kuikens en nog veel meer. Maak je e-cards Pasen vandaag nog!

Fijn paasfeest met Hallmark!

De e-cards Pasen zijn van de welbekende Hallmark-kwaliteit en zijn natuurlijk 100% veilig. De e-cards Pasen zijn ideaal om online je familie of vrienden uit te nodigen voor een overheerlijke paasbrunch of paasdiner. De e-cards kun je naar meerdere ontvangers tegelijk versturen en je krijgt een bevestiging als de e-cards zijn gelezen. De e-cards Pasen zijn het begin van een vrolijk paasfeest!

Hoe werkt het versturen van een e-card Pasen?

Christenen vieren met Pasen dat Jezus is opgestaan uit de dood, maar inmiddels zijn de paasdagen uitgegroeid tot een feest voor iedereen. In vier gemakkelijke stappen kan je jouw e-card Pasen maken en versturen. Kies jouw vrolijke e-card Pasen, schrijf er een mooie paasboodschap op en vul het e-mailadres van de ontvanger in. Ten slotte kies je zelf de verstuurdatum van de e-card. Wens iedereen gratis een vrolijk paasfeest met de e-cards van Hallmark! Heb jij een anderen wensen? Hallmark heeft nog veel meer e-cards voor je klaar staan. Bekijk ook de e-cards gefeliciteerd , e-cards verjaardag of e-cards uitnodiging .

Log in en vind je verstuurde en ontvangen e-cards terug in je account

Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

Hallmark levert producten en diensten op deze website onder de volgende gebruiksvoorwaarden, die gewijzigd mogen worden zonder voorafgaande verwittiging. Bij gebruik van deze website ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website is gemaakt door Hallmark Cards Nederland BV, Rietbaan 48, 2908 LP Capelle a/d IJssel.

Privacy

Deze website verzamelt geen persoonlijke gegevens, tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt bij het verzenden van kaarten, het aanmaken van accounts of het bestellen van goederen. Gegevens worden enkel voor interne doeleinden gebruikt en om voor het verzenden van onze periodieke nieuwsbrief. Hallmark verstrekt geen gegevens aan derden.

Daarbij hanteert Hallmark één uitzondering en dat is wanneer er een wettelijke plicht bestaat tot verstrekken van persoongegevens, zoals bijvoorbeeld bij een onderbouwd politieverzoek.

Copyright

De inhoud van deze site is eigendom van Hallmark of aan Hallmark gelieerde derden en wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Het is dan ook verboden om de inhoud van deze website op welke manier dan ook te wijzigen, publiceren, reproduceren, verkopen, distribueren, tentoonstellen of op welke andere manier dan ook gebruiken, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hallmark Cards.

Gedrag

Bij gebruik van deze website ga je ermee akkoord dat alle informatie die je verstrekt aan Hallmark naar waarheid en correct is. Je gaat akkoord dat je deze website nooit zal gebruiken voor het uploaden, verzenden of op een andere manier openbaar maken van ongeschikte content. Met ongeschikt wordt onder andere bedoeld content die kwetsend, beledigend, illegaal, bedreigend, racistisch of op andere wijze niet correct is.

Hallmark heeft het recht (maar niet de verplichting) om content van klanten en gemaakte kaarten te controleren en naar eigen inzicht te weigeren of verwijderen.

Aansprakelijk

Onder geen enkele omstandigheid is Hallmark aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruik van deze website.