;

Vakantie e-cards

17 e-cards


Vanaf vrijdag 24 mei 2019 is het niet meer mogelijk om e-cards via Hallmark te versturen, ontvangen en bekijken. Wij richten ons volledig op geprinte wenskaarten en bijzondere cadeaus die je online bij ons kunt versturen. Vragen? Onze klantenservice helpt je graag.


17 e-cards


Vakantie, een verre reis, een stage in het buitenland het maakt niet uit! Hallmark heeft speciaal voor allerlei verschillende reizen een passende e-card. Verstuur een gratis e-card vakantie om iemand een goede reis te wensen. De e-cards vakantie kunnen over de hele wereld online worden verstuurd. De e-cards vakantie zijn 100% veilig en worden verstuurd naar de mailbox van de ontvanger. Wie wens jij een goede reis met een e-card?

Hoe wens ik iemand een goede reis?

Het is bij Hallmark heel erg gemakkelijk om iemand een goede reis te wensen. Je kiest een e-card vakantie uit die je graag wil versturen, schrijft er een lieve boodschap in en vult het e-mailadres en de bezorgdatum in. De vakantie kan beginnen! Je kan de e-cards vakantie maken en direct laten versturen, maar je kunt de kaart ook klaar zetten voor een datum naar keuze. Iedereen verdient wel eens een extraatje!

De vakantie eerder laten beginnen?

Vakantiepret begint al bij het boeken van de reis. Door het sturen van een e-card vakantie laat je de reizigers alvast extra genieten van de voorpret. Via de e-cards vakantie van Hallmark kan je altijd in contact blijven met al je familieleden en vrienden over de hele wereld. Bekijk ook eens de kaarten van Forever Friends , hoops&yoyo  en Marjolein Bastin .

Log in en vind je verstuurde en ontvangen e-cards terug in je account

Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

Hallmark levert producten en diensten op deze website onder de volgende gebruiksvoorwaarden, die gewijzigd mogen worden zonder voorafgaande verwittiging. Bij gebruik van deze website ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website is gemaakt door Hallmark Cards Nederland BV, Rietbaan 48, 2908 LP Capelle a/d IJssel.

Privacy

Deze website verzamelt geen persoonlijke gegevens, tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt bij het verzenden van kaarten, het aanmaken van accounts of het bestellen van goederen. Gegevens worden enkel voor interne doeleinden gebruikt en om voor het verzenden van onze periodieke nieuwsbrief. Hallmark verstrekt geen gegevens aan derden.

Daarbij hanteert Hallmark één uitzondering en dat is wanneer er een wettelijke plicht bestaat tot verstrekken van persoongegevens, zoals bijvoorbeeld bij een onderbouwd politieverzoek.

Copyright

De inhoud van deze site is eigendom van Hallmark of aan Hallmark gelieerde derden en wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Het is dan ook verboden om de inhoud van deze website op welke manier dan ook te wijzigen, publiceren, reproduceren, verkopen, distribueren, tentoonstellen of op welke andere manier dan ook gebruiken, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hallmark Cards.

Gedrag

Bij gebruik van deze website ga je ermee akkoord dat alle informatie die je verstrekt aan Hallmark naar waarheid en correct is. Je gaat akkoord dat je deze website nooit zal gebruiken voor het uploaden, verzenden of op een andere manier openbaar maken van ongeschikte content. Met ongeschikt wordt onder andere bedoeld content die kwetsend, beledigend, illegaal, bedreigend, racistisch of op andere wijze niet correct is.

Hallmark heeft het recht (maar niet de verplichting) om content van klanten en gemaakte kaarten te controleren en naar eigen inzicht te weigeren of verwijderen.

Aansprakelijk

Onder geen enkele omstandigheid is Hallmark aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruik van deze website.