;

Vriendschap e-cards

Vriendschap e-cards (67 e-cards)

vrouw op bank

Vriendschap moet je koesteren en Hallmark wil je daar natuurlijk te allen tijde bij helpen. Hallmark heeft een divers assortiment e-cards vriendschap. De kaarten zijn voorzien van allerlei vrolijke kleuren en lieve of grappige teksten. De e-cards zijn extra leuk omdat er geluid bij hoort. Wist je al dat je de e-cards vandaag kunt maken en op een andere datum kunt laten versturen?

Hoe maak ik een e-card vriendschap?

Online kaarten maken is eenvoudig en snel! Na 4 stappen staat de e-card vriendschap klaar om verstuurd te worden. Kies je favoriete e-card vriendschap, schrijf een persoonlijke boodschap en versier je kaart met verschillende smileys. Vervolgens kan je de kaart online adresseren en versturen wij jouw e-card vriendschap per mail. Vrienden voor het leven!

De leukste kaarten en vertrouwde service

De e-cards van Hallmark zijn volledig te vertrouwen. De e-cards vriendschap zijn gegarandeerd 100% veilig. De e-cards zijn geheel gratis online te versturen. Zo kan je met een gerust hart al je vrienden een berichtje sturen. Extra handig is dat je een mailtje ontvangt als de e-card gelezen is. Wil je liever echte kaarten sturen? Kijk dan bij onze betaalde wenskaarten . Kijk voor andere e-cards ook eens bij groetjes , bedankt  en verjaardag .

Log in en vind je verstuurde en ontvangen e-cards terug in je account

Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

Hallmark levert producten en diensten op deze website onder de volgende gebruiksvoorwaarden, die gewijzigd mogen worden zonder voorafgaande verwittiging. Bij gebruik van deze website ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website is gemaakt door Hallmark Cards Nederland BV, Rietbaan 48, 2908 LP Capelle a/d IJssel.

Privacy

Deze website verzamelt geen persoonlijke gegevens, tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt bij het verzenden van kaarten, het aanmaken van accounts of het bestellen van goederen. Gegevens worden enkel voor interne doeleinden gebruikt en om voor het verzenden van onze periodieke nieuwsbrief. Hallmark verstrekt geen gegevens aan derden.

Daarbij hanteert Hallmark één uitzondering en dat is wanneer er een wettelijke plicht bestaat tot verstrekken van persoongegevens, zoals bijvoorbeeld bij een onderbouwd politieverzoek.

Copyright

De inhoud van deze site is eigendom van Hallmark of aan Hallmark gelieerde derden en wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Het is dan ook verboden om de inhoud van deze website op welke manier dan ook te wijzigen, publiceren, reproduceren, verkopen, distribueren, tentoonstellen of op welke andere manier dan ook gebruiken, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hallmark Cards.

Gedrag

Bij gebruik van deze website ga je ermee akkoord dat alle informatie die je verstrekt aan Hallmark naar waarheid en correct is. Je gaat akkoord dat je deze website nooit zal gebruiken voor het uploaden, verzenden of op een andere manier openbaar maken van ongeschikte content. Met ongeschikt wordt onder andere bedoeld content die kwetsend, beledigend, illegaal, bedreigend, racistisch of op andere wijze niet correct is.

Hallmark heeft het recht (maar niet de verplichting) om content van klanten en gemaakte kaarten te controleren en naar eigen inzicht te weigeren of verwijderen.

Aansprakelijk

Onder geen enkele omstandigheid is Hallmark aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruik van deze website.