;

Vriendschap / Bedankt e-cards

Categorieën voor Vriendschap e-cards (67 e-cards)

21 e-cards

21 e-cards


Bent u iemand een bedankje verschuldigd? Een kaartje is een mooi gebaar om iemand te bedanken. Een bedankje hoeft echt niet duur te zijn. Bij Hallmark kun je namelijk vanuit huis gratis e-cards bedankt sturen. De kaarten zijn gemakkelijk te versturen. Je kunt iemand vandaag nog bedanken met een e-card bedankt. Attent, snel en gratis!

Bedanken doe je zo

Een e-card bedankt sturen is snel en heel erg makkelijk. Het bestelsysteem bestaat uit 4 stappen. Allereerst kies je een kaart naar keuze daarna schrijf je jouw bedank bericht. Vervolgens vul je het e-mailadres van de ontvanger in en als laatste kies je de gewenste bezorgdatum. Je kan ook smileys toevoegen aan je tekst. En om de e-cards bedankt helemaal af te maken kun je zelf een achtergrond kiezen.

Speciaal voor jou!

Het assortiment met bedank e-cards is heel divers. Zo kan je voor elk moment het juiste bedankje vinden. Alle kaarten zijn voor zien van de tekst “Thank You” of “Bedankt”. Een e-card bedankt is erg leuk om te sturen, maar nog veel leuker om te krijgen. De e-card bedankt wordt altijd gewaardeerd. Ontdek de e-cards bedankt snel! Ben je op zoek naar andere leuke kaarten? Bekijk dan ook onze e-cards van hoops&yoyo , Forever Friends  en WowCow .

Log in en vind je verstuurde en ontvangen e-cards terug in je account

Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

Hallmark levert producten en diensten op deze website onder de volgende gebruiksvoorwaarden, die gewijzigd mogen worden zonder voorafgaande verwittiging. Bij gebruik van deze website ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website is gemaakt door Hallmark Cards Nederland BV, Rietbaan 48, 2908 LP Capelle a/d IJssel.

Privacy

Deze website verzamelt geen persoonlijke gegevens, tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt bij het verzenden van kaarten, het aanmaken van accounts of het bestellen van goederen. Gegevens worden enkel voor interne doeleinden gebruikt en om voor het verzenden van onze periodieke nieuwsbrief. Hallmark verstrekt geen gegevens aan derden.

Daarbij hanteert Hallmark één uitzondering en dat is wanneer er een wettelijke plicht bestaat tot verstrekken van persoongegevens, zoals bijvoorbeeld bij een onderbouwd politieverzoek.

Copyright

De inhoud van deze site is eigendom van Hallmark of aan Hallmark gelieerde derden en wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Het is dan ook verboden om de inhoud van deze website op welke manier dan ook te wijzigen, publiceren, reproduceren, verkopen, distribueren, tentoonstellen of op welke andere manier dan ook gebruiken, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hallmark Cards.

Gedrag

Bij gebruik van deze website ga je ermee akkoord dat alle informatie die je verstrekt aan Hallmark naar waarheid en correct is. Je gaat akkoord dat je deze website nooit zal gebruiken voor het uploaden, verzenden of op een andere manier openbaar maken van ongeschikte content. Met ongeschikt wordt onder andere bedoeld content die kwetsend, beledigend, illegaal, bedreigend, racistisch of op andere wijze niet correct is.

Hallmark heeft het recht (maar niet de verplichting) om content van klanten en gemaakte kaarten te controleren en naar eigen inzicht te weigeren of verwijderen.

Aansprakelijk

Onder geen enkele omstandigheid is Hallmark aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruik van deze website.