;

Groetjes e-cards

Categorieën voor Vriendschap e-cards (67 e-cards)

38 e-cards

38 e-cards


Doe iemand de groetjes met de leuke online e-cards groeten van Halllmark. Bij Hallmark vind je allerlei leuke e-cards groeten die je direct kan laten versturen. Je kunt ook een andere bezorgdatum kiezen. Een e-card groeten ontvangen is net zo leuk als een e-card groeten versturen. Het versturen van een e-card groeten was nog nooit zo makkelijk. Ervaar het zelf!

Snel een leuke groet versturen!

Met het versturen van een groet laat je zien dat je iemand niet vergeet en dat je aan hem of haar denkt. Je kan bij Hallmark 100% veilig je e-card versturen. Kies snel een kaart en schrijf jouw fantastische groet op de e-card. Daarna hoef je alleen nog maar een e-mailadres in te voeren en een gewenste bezorgdatum te selecteren. Hallmark regelt de rest!

Waarom kies jij een e-card?

Een groot voordeel van de e-cards groeten is dat je deze snel, gratis en gemakkelijk over de hele wereld kunt versturen. En het is voor jou extra voordeling omdat alle e-cards gratis zijn. Vandaag maken en vandaag sturen is ideaal! Je krijgt een mailtje van ons als de ontvanger de e-card groeten heeft gezien. Bekijk snel alle e-cards groeten. Stuur je liever een andere kaart? Kijk ook eens bij de e-cards vriendschap , missen en samen .

Log in en vind je verstuurde en ontvangen e-cards terug in je account

Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

Hallmark levert producten en diensten op deze website onder de volgende gebruiksvoorwaarden, die gewijzigd mogen worden zonder voorafgaande verwittiging. Bij gebruik van deze website ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website is gemaakt door Hallmark Cards Nederland BV, Rietbaan 48, 2908 LP Capelle a/d IJssel.

Privacy

Deze website verzamelt geen persoonlijke gegevens, tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt bij het verzenden van kaarten, het aanmaken van accounts of het bestellen van goederen. Gegevens worden enkel voor interne doeleinden gebruikt en om voor het verzenden van onze periodieke nieuwsbrief. Hallmark verstrekt geen gegevens aan derden.

Daarbij hanteert Hallmark één uitzondering en dat is wanneer er een wettelijke plicht bestaat tot verstrekken van persoongegevens, zoals bijvoorbeeld bij een onderbouwd politieverzoek.

Copyright

De inhoud van deze site is eigendom van Hallmark of aan Hallmark gelieerde derden en wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Het is dan ook verboden om de inhoud van deze website op welke manier dan ook te wijzigen, publiceren, reproduceren, verkopen, distribueren, tentoonstellen of op welke andere manier dan ook gebruiken, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hallmark Cards.

Gedrag

Bij gebruik van deze website ga je ermee akkoord dat alle informatie die je verstrekt aan Hallmark naar waarheid en correct is. Je gaat akkoord dat je deze website nooit zal gebruiken voor het uploaden, verzenden of op een andere manier openbaar maken van ongeschikte content. Met ongeschikt wordt onder andere bedoeld content die kwetsend, beledigend, illegaal, bedreigend, racistisch of op andere wijze niet correct is.

Hallmark heeft het recht (maar niet de verplichting) om content van klanten en gemaakte kaarten te controleren en naar eigen inzicht te weigeren of verwijderen.

Aansprakelijk

Onder geen enkele omstandigheid is Hallmark aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruik van deze website.