;

Werk algemeen e-cards

Categorieën voor Werk e-cards (29 e-cards)

14 e-cards

  • 1
14 e-cards

  • 1

Samen met je collega’s een project afgerond? Of heeft één van je collega’s een nieuwe baan gevonden? Hallmark heeft ook voor alle zakelijke relaties diverse e-cards samengesteld. Met de e-cards werk algemeen van Hallmark kun je al je collega’s bedanken voor een fijne samenwerking. In deze categorie vind je de leukste e-cards werk algemeen. Snel een e-card werk algemeen versturen en snel weer aan het werk!

Attent en collegiaal met e-cards

Een goede band met je collega’s is altijd fijn en dat wil je natuurlijk graag zo houden. Hallmark helpt jou hierbij. Bij Hallmark vind je altijd een passende kaart. Het online versturen van een e-card werk algemeen is super eenvoudig en nog een gratis ook. Kies jouw favoriete e-card werk, schrijf er een mooie boodschap op en vul het e-mailadres van je collega in. Hallmark regelt de rest! Wel zo makkelijk!

Al je collega’s in 1 keer bedanken!

Hallmark e-cards bestel je makkelijk van achter je bureau en het fijne is dat je meerdere collega’s tegelijk kunt bedanken. Voeg alle e-mailadressen van je collega’s toe en klaar is kees. Gratis, snel en eenvoudig! Ben jij op zoek naar andere e-cards voor je collega’s? Bekijk ook de e-cards gefeliciteerd , nieuwe baan e-cards of pensioen e-cards.

Log in en vind je verstuurde en ontvangen e-cards terug in je account

Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

Hallmark levert producten en diensten op deze website onder de volgende gebruiksvoorwaarden, die gewijzigd mogen worden zonder voorafgaande verwittiging. Bij gebruik van deze website ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website is gemaakt door Hallmark Cards Nederland BV, Rietbaan 48, 2908 LP Capelle a/d IJssel.

Privacy

Deze website verzamelt geen persoonlijke gegevens, tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt bij het verzenden van kaarten, het aanmaken van accounts of het bestellen van goederen. Gegevens worden enkel voor interne doeleinden gebruikt en om voor het verzenden van onze periodieke nieuwsbrief. Hallmark verstrekt geen gegevens aan derden.

Daarbij hanteert Hallmark één uitzondering en dat is wanneer er een wettelijke plicht bestaat tot verstrekken van persoongegevens, zoals bijvoorbeeld bij een onderbouwd politieverzoek.

Copyright

De inhoud van deze site is eigendom van Hallmark of aan Hallmark gelieerde derden en wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Het is dan ook verboden om de inhoud van deze website op welke manier dan ook te wijzigen, publiceren, reproduceren, verkopen, distribueren, tentoonstellen of op welke andere manier dan ook gebruiken, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hallmark Cards.

Gedrag

Bij gebruik van deze website ga je ermee akkoord dat alle informatie die je verstrekt aan Hallmark naar waarheid en correct is. Je gaat akkoord dat je deze website nooit zal gebruiken voor het uploaden, verzenden of op een andere manier openbaar maken van ongeschikte content. Met ongeschikt wordt onder andere bedoeld content die kwetsend, beledigend, illegaal, bedreigend, racistisch of op andere wijze niet correct is.

Hallmark heeft het recht (maar niet de verplichting) om content van klanten en gemaakte kaarten te controleren en naar eigen inzicht te weigeren of verwijderen.

Aansprakelijk

Onder geen enkele omstandigheid is Hallmark aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruik van deze website.