Hoe maak je kerstkaarten online?

Kerstkaarten maken online is erg makkelijk, maar wij begrijpen dat je soms wel een beetje extra hulp kan gebruiken. Daarom leggen we hier in 4 stappen uit hoe je makkelijk en snel online je kerstkaarten kan maken en versturen.

Kies een kerstkaart naar keuze

Bij Hallmark vind je een ruime collectie kerstkaarten waar je uit kan kiezen. Ben je op zoek naar een grappige kerstkaart of juist een klassieke kerstkaart? Voor iedere ontvanger hebben we de leukste en mooiste kerstkaarten. Kies om te beginnen een kerstkaart uit en klik op deze kaart bestellen.

Start meteen met kerstkaarten maken!

 

Selecteer een kaartformaat

Als je een keuze hebt gemaakt en de kerstkaart wil bestellen, dan kan je als eerste het gewenste formaat aangeven. Bij Hallmark kan je kiezen tussen een standaard formaat, dat neerkomt op 12x16x7 cm of een vierkantformaat dat neerkomt op een formaat van 12x12 cm. Wil je toch groter verrrassen, dan hebben wij ook een XL-formaat die afmeting heeft van 15,5x21x6 cm en een XXL-formaat dat neerkomt op 24x33x5 cm. Onze vierkante kaarten en foto kerstkaarten zijn alleen in standaard en L-formaat te bestellen. Alle andere kaarten kunnen in drie formaten bezorgd worden.

Bekijk hieronder nogmaals alle afmetingen:

- Standaard formaat: 16,7 x 12,0 cm
- XL formaat: 21,6 x 15,5 cm
- XXL formaat: 24,0 x 33,5 cm
- Vierkant formaat: 12 x 12 cm
- Vierkant L formaat: 15 x 15 cm

Het formaat van de houten kaart is 12 x 16,7 cm. De houten kaarten zijn liggend en staand verkrijgbaar. Het formaat van de chocolade kaart is 11,5 x 17 cm en de chocolade kaarten zijn ook liggend en staand verkrijgbaar.

 

Personaliseer je kerstkaart

Als je een formaat hebt geselecteerd, wordt je doorverwezen naar de bewerkomgeving voor je kerstkaart. Hier kan je de kerstkaart geheel personaliseren naar eigen keuze. Je kan beginnen bij de voorkant van de kaart. Voeg nog een leuke tekst toe of decoraties. Vind je de voorkant goed zoals hij is, dan kan je meteen doorklikken om naar de binnenkant van de kaart te gaan. Hier kan je aan de slag om een persoonlijke boodschap te schrijven. Heb je nog een beetje hulp nodig? Geen probleem! We hebben de mooiste kerst teksten voor je verzameld, die je zo in je kaart kan kopieeren. Ook is het mogelijk om een foto toe te voegen en leuke decoraties in de kaart te verwerken. Is je kerstkaart compleet? Dan kan je door naar de volgende stap!

Opties om je kerstkaart te personaliseren:

  • Schrijf een persoonlijke kerst tekst;
  • Kies het gewenste lettertype en de kleur;
  • Voeg een leuke foto toe;
  • Maak het compleet met de grappigste decoraties.
Mocht je nog een cadeautje willen toevoegen, dan kan je, als je de kaart hebt gepersonaliseerd, kiezen uit de leukste kerstcadeaus. Zo niet, kies dan zonder cadeau versturen.

 

Voeg een bezorgadres toe en versturen maar!

In de laatste stap selecteer je het gewenste bezorgadres en een bezorgdatum. Als je bij Hallmark een account hebt, kan je al je adressen opslaan in je eigen adressenboek online. Zo vergeet je nooit meer een adres en kan je dit direct selecteren! Mocht je toch nog iets willen wijzigen, dan kan dit altijd nog in het winkelmandje. Als alles dan compleet is, hoef je alleen nog af te rekenen en wij doen de rest!

Zorg ervoor dat je jouw kerstkaarten op tijd verstuurd! Plan ze daarom al in en selecteer een gewenste bezorgdatum. Meer weten over de bezorging? Bekijk dan alle actuele bezorginformatie voor kerst.

Tip: Sla je kerstkaarten tussendoor op!

Je kan je kerstkaarten opslaan tijdens het bewerken van een kaart. Klik op de opslaan button en je kerstkaart wordt opgeslagen. Als je gebruik wil maken van deze functie moet je ingelogd zijn op je Hallmark-account. Dan vind je al je kerstkaarten terug in het overzicht bij conceptkaarten. Vanuit hier kan je ook weer opnieuw bewerken en naar een andere ontvanger sturen.

Heb je nog geen account? Dan kan je nu een Hallmark-account maken!

; ;