Bedankt fotokaarten

Disney winactie Meer info

Win een magisch weekend Disneyland Paris!

Verstuur jij een kaart of een cadeau tussen 19 juni en 2 juli 2017?
Dan maak jij kans op een fantastisch lang weekend Disneyland paris voor het hele gezin.

Doe mee

Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

De liefste bedankt-fotokaarten

Bedank met een fotokaart! Bedankt, dankjewel, dank je of dank u. Allemaal uitspraken om je waardering en erkenning te tonen aan mensen die veel voor je betekenen. Met de fotokaarten van Hallmark zeg je met een mooi gebaar bedankt. Een bedankje is vaak op z’n plaats als iemand je heeft geholpen of als hij of zij er voor je was toen jij het moeilijk had. Hallmark heeft ook bedankt-fotokaarten voor mensen in je omgeving die je misschien wel wekelijks uit de brand helpen. Denk aan opa en oma, die met liefde op hun kleinkinderen passen. Je kunt natuurlijk ook zomaar je beste vriend of vriendin bedanken, gewoon omdat hij of zij deel uitmaakt van je leven. Bekijk ook eens onze vrolijke blanco dubbele kaarten en ansichtkaarten, voor iedere boodschap.

bedankt-fotokaarten voor ieder bedankje

Wil je meerdere mensen tegelijk bedanken met een ‘bedankt fotokaart’? Vaak doe je dit als mensen in groten getale belangstelling voor je hebben getoond. Bijvoorbeeld omdat ze aanwezig waren op jullie jubileumfeest of voor de cadeaus die je hebt ontvangen bij de geboorte van je baby. Je hebt dan waarschijnlijk nog een mooie foto die de herinnering aan die dag extra bijzonder maakt. Kies voor een mooie foto-bedankkaart om deze herinnering met je gasten te delen. Hallmark heeft ruime keuze uit fotoframes, zodat je voor ieder bedankje een passend frame vindt.

Bedank al je dierbaren met een fotokaart

Meerdere mensen in één keer bedanken is heel gemakkelijk. Je uploadt een Exceladressenbestand met al je adressen en verstuurt in een paar klikken je bedankt-fotokaarten. Liever één persoon bedanken en in het zonnetje zetten? Kies je mooiste foto, bijvoorbeeld van jullie samen of van een mooi moment. Schrijf je persoonlijke bedankje en decoreer je boodschap eventueel met de leukste decoraties. Adres toevoegen, afrekenen en wij doen de rest. Wil je meer fotokaarten versturen? Hallmark biedt een uitgebreide collectie fotokaarten voor iedere gelegenheid, waarbij je ook nog eens een cadeau kunt meesturen. Verrassing!