Blanco fotokaarten

Originele, creatieve en vrolijke fotokaarten vind je bij Hallmark. Verras vrienden en familie met je herinneringen op een unieke fotokaart.

 

Laat weten dat je aan iemand denkt!

TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Kaarten per pagina:

Verstuur je leukste foto’s met een fotokaart

De leukste manier om je kaart persoonlijk te maken is door een foto toe te voegen. Bij Hallmark vind je oneindig veel leuke fotoframes om jouw allermooiste foto’s in te lijsten op je kaart. Verstuur ze met de post naar je allerbeste vriend of vriendin of naar al die lieve familieleden. Bijvoorbeeld je opa, omdat je nog een heel bijzondere foto hebt van toen jullie laatst samen dat leuke uitje maakten, of je vader en moeder, om ze te feliciteren met hun trouwdag. We hebben kaarten die je kunt customizen met een foto voor iedere gelegenheid.

Fotokaarten: post om in te lijsten

Wil je iemand feliciteren, bedanken of de groetjes doen? We hebben verschillende kaarten in onze fotocollectie, zowel eigen ontwerpen als ansichtkaarten. Voor de creatieveling onder ons bieden we bovendien bij alle kaarten de mogelijkheid om decoraties toe te voegen. Zo haal je een leuk grapje uit door bijvoorbeeld een gek hoedje op iemands hoofd te zetten of je voegt wat bloemen toe om je kaart verder op te vrolijken. Er zijn talloze decoraties die jouw kaart nog unieker maken. Natuurlijk kun je ook eigen teksten toevoegen, bijvoorbeeld in één van de tekstballonnetjes die je zelf bij je foto kunt plaatsen of je schrijft gewoon een lief berichtje aan de binnenkant van je kaart.

Verstuur je fotokaart gemakkelijk en snel

Heb je jouw kaart omgetoverd tot een creatief en origineel meesterwerk? Ben je helemaal tevreden met het eindresultaat? Dan kun je jouw kaart gaan verzenden. Kies de verzenddatum van je kaart, vul het adres van de ontvanger of ontvangers in, betaal en verstuur. Wij zorgen ervoor dat de kaart zo snel mogelijk op de deurmat van degene belandt die jij wilt verrassen. Wist je dat je ook een cadeau mee kunt sturen, bijvoorbeeld bloemen, drank of chocolade? Met een kaart en cadeau van Hallmark pak je goed uit!