Boomerang kaarten

Boomerang-kaarten zijn originele wenskaarten met veel humor.

 

Laat weten dat je aan iemand denkt!

TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Kaarten per pagina:

Bij Hallmark.nl heb je de mogelijkheid om online eenvoudig je favoriete Boomerang-kaarten uit te kiezen en er een persoonlijke boodschap aan toe te voegen. Hallmark zorgt er dan voor dat de kaarten op de juiste datum bij de juiste personen terecht komt. Je kunt dus online snel en veilig échte Boomerang-kaarten sturen: Hallmark maakt het je makkelijk.

Originele kaarten om je ontvanger mee te verrassen

Boomerang-kaarten zijn bekend van de draairekjes in cafés. Hallmark heeft de beschikking over een uitgebreid online assortiment aan Boomerang-kaarten, je vindt dus altijd wel je favoriete kaart, of het nou een verjaardagskaartje is of een kaart waarmee je wilt laten weten dat je iemand wel ziet zitten. Het leuke aan Boomerang-kaarten is dat de afbeeldingen, spreuken en foto's op de voorkant creatief en origineel zijn. Wist je dat hoe meer kaarten je in één bestelling verstuurt, hoe hoger de korting is?

Decoraties en teksten door jou gekozen voor een leuker en persoonlijker kaartje

Hallmark heeft erg veel Boomerang-kaarten en het principe is eenvoudig. Jij kiest online je favoriete kaart uit en wij versturen de kaart voor je! Je kunt de wenskaarten zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Je voegt je eigen tekst en decoraties toe. Leuk en persoonlijk. Op zoek naar andere originele en humoristische kaartjes? Kijk dan eens bij Smile , Tickly Bits of hoops&yoyo