Condoleancekaart - Algemeen

Laat weten dat je er voor ze bent. Stuur een passende condoleancekaart en leef mee met de nabestaanden.

Filter op categorie

Laat weten dat je aan iemand denkt!

TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Kaarten per pagina:

Passende condoleancekaarten

Oprecht en persoonlijk. Online gemaakt en per post verstuurd. Om nabestaanden steun te betuigen in een moeilijk periode van verlies kun je direct een persoonlijke condoleancekaart per post laten versturen. Je kaart voor 21.00 uur gemaakt = vandaag verstuurd! Zit je niet helemaal op de juiste pagina? Zoek dan verder op onze wenskaarten.

In vier stappen verstuur je een rouwkaart

Vind je het lastig bepalen of de condoleancekaart in de smaak valt bij de nabestaanden? Hallmark helpt je graag met een speciale collectie condoleancekaarten die met de grootste zorg is samengesteld. In vier simpele stappen verstuur je een kaart. Kies je kaart, schrijf een bemoedigend woord, adresseer en wij regelen de rest. Je hoeft nooit meer de deur uit voor postzegels of de brievenbus. Heb je ook al eens bekeken welke herinneringskaarten wij in ons assortiment hebben?

Hallmark kaarten, altijd kwaliteit!

Alle Hallmark-kaarten zijn van de beste kwaliteit en dat is een fijn gevoel wanneer je weet dat de meeste kaarten na een overlijden lange tijd bewaard worden. Online kaarten maken en versturen is attent en persoonlijk. Maak je keuze uit kaarten met mooie beelden en oprechte condoleanceteksten. Hallmark heeft ook rouwkaarten voor een jong persoon of rouwkaarten voor een kind.