Condoleancekaart - Te vroeg gegaan

Een jong persoon overleden? Stuur een passende condoleancekaart en leef mee met de nabestaanden.

Filter op categorie

Leef mee en stuur een condoleancekaart

Hallmark heeft een speciale collectie kaarten voor jong overledenen. Vind jij het lastig om te bepalen of je rouwkaart in de smaak valt bij de nabestaanden? Hallmark helpt je bij deze lastige keuze. Alle rouwkaarten voor een jong persoon zijn speciaal samengesteld en passen beter bij de leeftijd van de overledene. Een passende kaart vinden is lastig, bekijk onze wenskaarten pagina voor meer kaarten en andere soort kaarten.

Je rouwkaart voor 21.00 gemaakt = vandaag verstuurd

Je rouwkaart jong persoon voor 21.00 uur gemaakt = vandaag verstuurd. Hoe werkt het online maken en versturen van je condoleancekaart voor een jong persoon? Kies een kaart, schrijf een persoonlijke boodschap, adresseer en wij regelen de rest. Je hoeft dus nooit meer de deur uit voor postzegels of de brievenbus. Er is geen reden meer voor het niet sturen van een oprechte rouwkaart voor een jong iemand.

De mooiste rouwkaarten vind je bij Hallmark

Het overlijden van een jong iemand heeft enorme impact voor de nabestaanden. Het is vaak moeilijk om de juiste woorden te vinden die dit verlies kunnen omschrijven. Op de Hallmark-kaarten vind je dan ook vaak mooie teksten die jouw gevoel op dat moment beschrijven. Bekijk ook eens onze condoleancekaarten voor een man of condoleancekaarten voor een vrouw.