Disney kaarten - Muppets kaarten

De Muppets zijn een creatie van Jim Henson.

Filter op categorie

Ze zijn vooral bekend van The Muppet Show (1976-1981). In deze komische televisieserie hebben de Muppets hun eigen theater waarin zijzelf optreden en daarnaast in elke aflevering een gastoptreden hebben van een of meerdere beroemdheden. De show wordt gepresenteerd door Kermit de Kikker en bekritiseerd door de oudjes Statler en Waldorf. Online The Muppets-kaarten maken en sturen is gemakkelijk en leuk.

Leuk, gemakkelijk en persoonlijk

The Muppets-kaarten zijn wenskaarten met al je favoriete The Muppets-figuren. Kies online bij Hallmark je favoriete The Muppets-kaarten, voeg een persoonlijke boodschap toe en adresseer – Hallmark zal je The Muppets-kaarten op de juiste dag voor jou versturen. Je hoeft zelf nooit meer naar de brievenbus! De kaarten zijn beschikbaar in vele varianten, zoals verjaardagskaarten, felicitatiekaartjes en de grappigste algemene The Muppets-kaarten om zomaar te versturen.

Alle leukste personages, dus altijd een juiste keuze

Kies uit wenskaarten met Kermit de Kikker, Statler en Waldorf, Miss Piggy of Gonzo op de voorkant. Je The Muppets-kaarten voor 21.00 uur gemaakt = morgen al bezorgd. Wist je al dat je jouw favoriete The Muppets-kaarten alvast klaar kunt zetten? Zo vergeet je nooit meer een verjaardag. Ben je niet op zoek naar The Muppets-kaarten, maar naar kaarten van andere tekenfilmfiguren? Kijk dan eens in de categorieën Disney, Snoopy of Looney Tunes.