Disney kaarten - Nog meer

Weet je nog hoe leuk de Disney films vroeger waren? Leuke wenskaarten voor veel verschillende gelegenheden met afbeeldingen van bijvoorbeeld Bambi, 101 Dalmatiërs of de Kleine Zeemeermin.

Filter op categorie

Kaarten per pagina:

Wil jij iemand anders zijn of haar kindertijd weer doen herleven? Een Disney Classics-kaart is altijd leuk om te sturen en te nog leuker om te ontvangen. Stijlvolle afbeeldingen en de beste kwaliteit.

Maak en adresseer je kaart online, Hallmark regelt de rest!

Online Disney Classics-wenskaarten maken en sturen is gemakkelijker dan ooit! Kies simpelweg jouw favoriete kaart, voeg een persoonlijke boodschap of decoratie toe en adresseer. Hallmark verstuurt de Disney Classics-kaart per post naar de juiste persoon, op de juiste dag. Échte kaarten online maken en makkelijk en leuk. Je kunt natuurlijk ook een setje wenskaarten naar jezelf sturen. Zo heb je altijd kaarten op voorraad!

De leukste tekenfilms maken de leukste kaarten

Disney heeft al decennia lang de leukste tekenfilmfiguren ontwikkeld en in het leven gebracht. En die vind je terug op de Disney Classics-kaarten. Herleef je kindertijd met onze collectie Disney Classics-kaarten. Vind je Disney Classics-kaarten wel leuk, maar heb je toch liever kaarten van modernere tekenfilmfiguren? Kijk dan eens in de categorieën Prinsessen of Toy Story.