Menu
Nog 1 uur en 27 minuten tot de laatste lichting tegen een meerprijs

Disney kaarten - Prinsessen

Vier het voorjaqar

Hoe werkt het?

  • Kies een kaart naar keuze
  • Als je kaart af is, dan kun je bij onze bloemen het tulpenboeket toevoegen. De kaart krijg je dan van ons cadeau.
  • De prijs wordt automatisch verrekend in je winkelmandje
Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Disney Prinsessen-kaarten zijn mooie kaarten met afbeeldingen van prinsessen uit sprookjes van Disney. Ben je ook op zoek naar een leuke Prinsessen-kaart met afbeeldingen van bijvoorbeeld Sneeuwwitje, Assepoester of Doornroosje? Hallmark heeft altijd de perfecte Prinsessen-kaart voor jou. Prinsessen is een unieke serie van Disney over de prinsessen uit de populaire sprookjes. De prinsessen zijn Ariel, Jasmine, Mulan, Assepoester, Doornroosje, Pocahontas, Sneeuwwitje en Belle.

Kaarten maken en sturen, in 4 gemakkelijke stappen

Kies online je favoriete Prinsessen-kaart uit, voeg er een persoonlijke boodschap aan toe en adresseer. Hallmark zal jouw kaart naar het juiste adres versturen, op de juiste datum. Een Prinsessen-kaart maken en sturen is leuk en makkelijk bij Hallmark! Verstuur dus nu online een Prinsessen-kaart en tover een glimlach op het gezicht van een lieve meid. De Disney-prinsessen serie is uniek voor meisjes. Je Prinsessen-kaart voor 22.00 uur gemaakt = morgen al bezorgd!

De perfecte kaart maak en stuur je online

Wat is er nu leuker voor een meisje dan wenskaarten krijgen met een afbeelding van haar favoriete prinses erop? Hallmark biedt je nu de mogelijkheid om een leuke Prinsessen-kaart te sturen. En een Prinsessen-kaart maken doe je gewoon online! Ben je op zoek naar kaarten die iets meer voor stoere jongens geschikt zijn? Kijk dan eens bij de wenskaarten in de categorieën Cars & meer of Toy Story.