Disney kaarten - Tinkerbell kaarten

Een verjaardag is pas echt helemaal compleet met taart, cadeaus én een brievenbus met heel veel feestelijke verjaardagskaarten.

Filter op categorie
Disney kaart - disney-tinkerbell-is-jarig
Bekijk kaart
2,90
tekst aanpasbaar
Disney kaart - disney-tinkerbell-hiep-hiep-hoera
Bekijk kaart
2,90
tekst aanpasbaar
Disney kaart - disney-adult-tinkerbell-schitter-op-je-verjaardag
Bekijk kaart
2,90
tekst aanpasbaar
Disney kaart - disney-tinkerbell-memory-spel
Bekijk kaart
2,90
tekst aanpasbaar
Disney kaart - disney-tinkerbell-speciaal-voor
Bekijk kaart
2,90
tekst aanpasbaar
Disney kaart - disney-tinkerbell-hiep-hiep-hoera-roze
Bekijk kaart
2,90
tekst aanpasbaar
Disney kaart - disney-tinkerbell-word-maar-snel-weer-beter
Bekijk kaart
2,90
tekst aanpasbaar
Disney kaart - fotokaart-tinkerbell-fijne-verjaardag
Bekijk kaart
2,90
tekst aanpasbaar & foto


Verras de jarige met een vrolijke Tinkerbell-kaart. Voor het jarige meisje zit je met een kaart met de lieve fee Tinkerbell altijd goed! Met de vrolijke en kleurrijke Tinkerbell-kaarten tover je een glimlach op ieders gezicht! Maak jouw Tinkerbell-kaart voor 21.00 uur dan wordt deze vandaag nog verstuurd.

Tinkerbell-kaarten maken en sturen, in 4 stappen

Je Tinkerbell-kaart maak je in vier simpele stappen. Kies online je favoriete Tinkerbell-kaart uit, feliciteer de jarige met een persoonlijke tekst , versier de binnenkant van de kaart met leuke decoraties of foto’s en adresseer je Tinkerbell-kaart en wij regelen de rest. Weet jij wanneer het meisje jarig is? Kies zelf een verstuurdatum en je kaart wordt verstuurd wanneer jij dat wilt. Tover een glimlach op het gezicht van je jarige dochter, nichtje of buurmeisje. Succes verzekerd met een échte Tinkerbell-kaart, want alle kaarten zijn van de beste kwaliteit, zoals je van ons gewend bent. Het afrekenen van je Hallmark-verjaardagskaart is veilig en vertrouwd. Een Tinkerbell-kaart maken en sturen is leuk en makkelijk bij Hallmark!

Iemand groots verrassen met de kleine Tinkerbell?

Wil je zeker weten dat jouw Tinkerbell-kaart opvalt? Stuur dan jouw Tinkerbell- kaart in (X)XL formaat. Binnenkort veel jonge meisjes jarig? Verras ze allemaal met een Tinkerbell-verjaardagskaart en bestel alvast een setje verjaardagskaarten voor thuis. Postzegels zijn eventueel los bij te bestellen. Wel zo gemakkelijk! Alle Tinkerbell-kaarten sluiten perfect aan op de belevingswereld van jonge meisjes.  Ben je op zoek naar kaarten voor stoere jongens? Kijk dan eens bij de Disney-collecties van Cars, Muppets of Planes.