Menu
Nog 16 uur en 14 minuten tot de volgende lichting

Echtvereniging / Trouwdag kaarten - 25 jaar | Zilver

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

25 jaar huwelijk! Dit verdient een waanzinnige wenskaart

Op zoek naar kaarten om te feliciteren met een 25-jarig huwelijk? Verstuur een zilveren huwelijkskaart naar het gelukkige echtpaar. Het zilveren of 25-jarige huwelijk is een échte kaart meer dan waard. Weet je niet goed welke soort kaart in de smaak valt? Wij helpen je graag. Ontdek de speciale collectie met de leukste huwelijkskaarten om te feliciteren met het 25-jarige huwelijk. Heb je hier niet de juiste kaart gevonden? Bekijk onze vele andere wenskaarten.

Verstuur je 25-jarige huwelijkskaart in vier stappen

Je trouwkaart voor het 25-jarige huwelijk voor 22.00 uur gemaakt = vandaag verstuurd! Hoe werkt het sturen van een kaart voor een huwelijk dat al 25 jaar duurt? Kies je favoriete kaart, schrijf een lieve wens voor het echtpaar, adresseer en wij regelen de rest voor je. Je hoeft dus nooit meer de deur uit om op zoek te gaan naar de brievenbus of postzegels. Wel zo gemakkelijk. Heb je ook al eens een kijkje genomen op onze cadeau pagina? Misschien vind je hier ook een leuk cadeau voor het gelukkige echtpaar!

Vergeet geen kaart te sturen en zet deze alvast klaar!

Weet je wanneer het echtpaar het 25-jarige huwelijk viert? Vergeet geen kaart te sturen en zet deze nu alvast klaar. Hallmark verstuurt de kaart per post op de datum die je zelf kunt kiezen. Bekijk ook eens onze kaarten voor het Gouden huwelijk (50 jaar) of het Robijnen huwelijk (40 jaar).