Menu
Nog 14 uur en 15 minuten tot de volgende lichting

Echtvereniging / Trouwdag kaarten - Robijn 40

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Wauw, 40 jaar huwelijk! Verzegel dit met een prachtige kaart

40 jaar getrouwd? Verstuur de mooiste kaarten voor een robijnen huwelijksdag. Bij Hallmark vind je de juiste wenskaart voor ieder 40-jarige huwelijk! Dit feestelijke moment is er één om bij stil te staan. Ontdek de collectie met speciale huwelijkskaarten voor het 40-jarige huwelijk en verras het gelukkige echtpaar met een mooie kaart. Je huwelijkskaart voor het 40-jarige huwelijk voor 22.00 uur gemaakt = vandaag verstuurd! Ben je ook benieuwd welke andere wenskaarten wij hebben?

Vier het 40-jarige huwelijk met een wenskaart

Een 40-jarig huwelijk wordt aangeduid met robijn. Wil jij deze mijlpaal vieren? Stuur in vier simpele stappen een attente huwelijkskaart om het echtpaar te feliciteren met de 40e huwelijksdag. Kies je kaart, schrijf een persoonlijke boodschap, adresseer en wij regelen de rest. Je online gemaakte kaarten worden per post bezorgd wanneer jij dat wilt. Wel zo gemakkelijk! Ken je het bruidspaar goed? Misschien zie je wel een leuk cadeau dat goed bij hen past!

Betaling van je kaarten is veilig en vertrouwd

Het versturen van wenskaarten voor het huwelijk dat al 40 jaar bestaat is gemakkelijk en betrouwbaar. De betaling van jouw wenskaarten vindt plaats in een veilige omgeving. Alle Hallmark-kaarten zijn van de beste kwaliteit. Bekijk ook eens onze algemene trouwkaarten of kaarten voor het Gouden huwelijk (50 jaar).