Menu
Nog 14 uur en 29 minuten tot de volgende lichting

Echtvereniging / Trouwdag kaarten - 50 jaar | Goud

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Een gouden huwelijk vier je met een kaart!

Het 50-jarige huwelijk is een mijlpaal. Vier deze heugelijke gebeurtenis mee en stuur een echte kaart om te vieren dat het echtpaar al 50 jaar getrouwd is. Vind jij het lastig bepalen of een huwelijkskaart in de smaakt valt? Wij helpen je graag bij Hallmark. Ontdek de collectie populaire huwelijkskaarten voor het 50-jarige huwelijk. Zo weet je zeker dat de kaart met een glimlach geopend wordt door het gelukkige koppel! Wil je liever toch nog even onze andere wenskaarten bekijken?

Een wenskaart verstuur je makkelijk online

Je huwelijkskaart voor het 50-jarige huwelijk voor 22.00 uur gemaakt = vandaag verstuurd! Kies je kaart, schrijf een lieve wens, adresseer en wij regelen de rest. Geef aan op welke datum het echtpaar hun 50-jarige huwelijk zal vieren en Hallmark zorgt ervoor dat jouw kaart op de juiste dag verstuurd wordt. De huwelijkstraditie bepaalt dat een 50-jarig huwelijk wordt aangeduid met goud. Het paar groots verrassen op de dag met een gouden randje? Stuur een XL kaart! Houd het gelukkige echtpaar van bloemen, chocolade of andere cadeaus? Bekijk dan eens onze leuke cadeaus!

Op zoek naar een wenskaarten voor het 50-jarige huwelijk?

Zijn je ouders of je opa en oma 50-jaar getrouwd? Verstuur online een kaart en wij zorgen dat de kaart per post bezorgd wordt. Dat is nog eens echt leuke post op de deurmat. De betaling van je wenskaarten vindt plaats in een veilige en betrouwbare omgeving. Bekijk ook eens onze algemene huwelijkskaarten. Je kunt ook kiezen uit kaarten voor de volgende huwelijksverjaardagen: het Diamanten huwelijk (60 jaar) of het Briljanten huwelijk (65 jaar).