Menu
Nog 7 uur en 3 minuten tot de volgende lichting

Echtvereniging / Trouwdag kaarten - Briljant 65

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

65 jaar huwelijk? Sprakeloos? Zeg het met een kaart!

Ken jij een echtpaar dat al 65 jaar getrouwd is? Feliciteer met het briljanten huwelijk en verstuur online een kaart die per post bezorgd wordt. De huwelijkstraditie bepaalt dat een 65-jarig huwelijk wordt aangeduid met briljant. Deze bijzondere gebeurtenis verdient een echte kaart. Je huwelijkskaart voor het 65-jarige huwelijk voor 22.00 uur gemaakt = vandaag verstuurd! Heb je hier toch niet een passende kaart gevonden, neem dan eens een kijkje bij onze andere wenskaarten.

Wij versturen je wenskaart wanneer jij dat wilt

Kies online een kaart uit voor het 65-jarige huwelijk en schrijf je persoonlijke tekst aan de binnenkant van de kaart. Hallmark zorgt ervoor dat de huwelijkskaart voor het 65-jarige huwelijk per post verstuurd wordt wanneer jij dat wilt. Wel zo gemakkelijk. Wil je het bijzondere paar groots in het zonnetje zetten op het moment dat zij 65 jaar bij elkaar zijn? Stuur een (X)XL kaart en bezorg de ontvangers een glimlach. Dit soort zeldzame gebeurtenissen verdient een groot gebaar, zoals mooie bos bloemen.

Online 65-jarige kaarten versturen is gemakkelijk!

Betaling van je wenskaarten vindt plaats in een veilige omgeving. Online 65-jarig huwelijkskaarten maken en versturen was nog nooit zo gemakkelijk. Bestel je kaart in vier simpele stappen. Kies je kaart, feliciteer de ontvanger met een persoonlijke tekst, adresseer en Hallmark regelt de rest voor je. Ontdek het nu zelf! Bekijk ook eens onze kaarten voor het Koperen huwelijk (12,5 jaar) of het Zilveren huwelijk (25 jaar).