Geboorte felicitatiekaarten - Broertje

Een broertje geboren? Stuur een geboortekaartje broertje naar de trotse broer of zus.

Filter op categorie

Een klein broertje verdient de leukste geboortekaart!

Natuurlijk wil je de ouders feliciteren met de geboorte van hun zoon, maar vergeet niet de broers en zussen. Ook die hebben wat te vieren! Daarom heeft Hallmark voor jou een speciale selectie gemaakt van geboortekaartjes broertjes. Want als kind ben je natuurlijk erg trots op je pasgeboren broertje. De passende kaart voor de kleine broer niet gevonden? Bekijk dan ook onze andere wenskaarten.

Op zoek naar een geboortekaartje broertje

Je geboortekaartje broertje voor 21.00 uur gemaakt = vandaag verstuurd. Vind je het lastig te bepalen of je kaart wel in de smaak valt? Vanaf nu is dat voorbij, want Hallmark heeft alleen maar passende geboortekaartjes broertje in het assortiment. Schrijf je kaart, adresseer en wij regelen de rest voor je. Je hoeft dus nooit meer de deur uit voor postzegels of de brievenbus. Altijd gemakkelijk, veilig en vertrouwd bij Hallmark! Wil je het broertje alvast verwennen? Bekijk dan de leuke kraamcadeaus!

Stuur (X)XL geboortekaarten broertje

Het krijgen van een broertje is enorm bijzonder. Jij kunt dit moment nu écht onvergetelijk maken door het sturen van een (X)XL geboortekaartje broertje. Je kunt je kaart extra persoonlijk maken met decoraties en de keuze van je tekstkleur en lettertype. Bekijk ook eens onze geboortekaarten voor een zoon of geboortekaarten voor een kleinzoon.